luska1979
Fanka BB :)
A mi nie obojętne...ciężko skompletować wyprawkę jak się nie zna płci.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak. Maleństwo strasznie nisko czuję. Jak chodzę i siedzę to boliJejku jak mi Ciebie szkoda
Masz rację ikulka, ciąża to niestety inny stan i nie można nam o tym zapominać ☺
Teraz już pewnie na zwolnienie do końca ciąży?
Wiem ze ciężko. Ja mam dużo rzeczy neutralnych. A u mnie do szpitala nie trzeba ciuchow bo oni dają więc tym lepiej dla mnieA mi nie obojętne...ciężko skompletować wyprawkę jak się nie zna płci.
Wiki skoro twój mąż jest weterynarzem, to w kwestii nawilżacza powierza- czy to prawda że te ultradźwiękowe złe wpływają na koty domowe?? Możesz się wypytać?[emoji16] zamierzam się z kupnem nawilżacza, syn często choruje na krtań a reczniki na grzejnikach już mi się wizualnie znudziły heheKtomis ja jadlam cukierki przed prenatalnymi i chyba podzialaly bo sie mega ruszala. :-)
MamaT ja od poczatku czulam ze chlopak moj maz też do tej pory mowi jaka ona, to chlopak jest. Ale zamówiłam różowego pajaca tak mi się podobal. Najwyżej sprzedam za tyle co kupilam.
Ktoras pokazywala nawilżacz ostatnio i tak myślę ze muszę swoj odszukać. Kupilam latem w promocji taki fajny i wynioslam go na zimę. I to byl błąd, budzę sie w nocy z takimi suchymi strupami w nosie, az boli. Tylko gdzie ja go schowalam.
Dzień dobry sobotnio, ja wczoraj bylam u ginia z wynikami i jestem po prostu..... Czuje bezsilność...
Kazał mi dla spokoju sumienia zrobic awidnosc IgG - czy jak to sie tam zwie.
A dodatkowo 2-3 tyg temu tsh mialam 2.25 mimo wszystko w normie dla I trym a teraz mam 3.35 jestem w szoku... Po prostu ehh musze od pon szukac endokrynologa bo lekarz powiedział mi ze im wyższy wiek ciąży to bedzie wzrastać jak się tego nie zachamuje. A dodatkowo dał mi skierowanie na Nfz do endo i polecił babe ale jak weszłam na opinie o niej to No way! nie pójdę do takiego koniowała..
Ta ciąża mnie psychicznie wykancza...
3.35 i jesteś w szoku? A co powiesz na 6,06? Przed ciąża 0,95, dawka ta sama, od 2 dni biorę już eytyrox150. Do endo dostałam się na cito w ciagu jednego dnia. Mam Hashimoto dlatego tak skacze, a ty się w ogóle nie martw, tylko szybko załatw wizytę choćbyś miała iść prywatnieDzień dobry sobotnio, ja wczoraj bylam u ginia z wynikami i jestem po prostu..... Czuje bezsilność...
Kazał mi dla spokoju sumienia zrobic awidnosc IgG - czy jak to sie tam zwie.
A dodatkowo 2-3 tyg temu tsh mialam 2.25 mimo wszystko w normie dla I trym a teraz mam 3.35 jestem w szoku... Po prostu ehh musze od pon szukac endokrynologa bo lekarz powiedział mi ze im wyższy wiek ciąży to bedzie wzrastać jak się tego nie zachamuje. A dodatkowo dał mi skierowanie na Nfz do endo i polecił babe ale jak weszłam na opinie o niej to No way! nie pójdę do takiego koniowała..
Ta ciąża mnie psychicznie wykancza...
Ta ze zdjecia to 7 cudow swiata, gralismy w nia wczoraj 3h, a potem jeszcze w Osadnikow. Duzo gramy, zrzucamy sie z cala ekipa na jakas gre i pykamy polecam tez cluedo, dix it, smieszna na impreze sprawdzi sie gra uga buga, taboo juz nas znudzilo. Czesto wieczorami z mezem wyciagamy tez poczciwa jenge i pykamy w rummikub. Z Krzysiem uwielbiamy grac w dooble, cwaniak dobry jestCześć dziewczyny! Witam w słoneczny poranek Jestem ciągle w piżamce ;P Apetyt powoli wraca, zaczynam 3 dzień bez wymiotów
Udało mi się nadrobić wszystko od wczoraj. Najważniejsze to to, że noc złego się nie stało a Ikulka jest pod bacznym okiem lekarzy
Też nie znam płci, wydaje mi się jednak, że będzie chłopczyk. Ale dziewczynki są takie urocze...
@myycha Co to za gra?? My też uwielbiamy planszówki, wczoraj do 1 w nocy graliśmy u znajomych ;D
@ewelina09065 Mi lekarz powiedział, że jak brać nospe to tylko tą mocniejszą, bo dłużej trzyma. I łykam ją profilaktycznie jak np. Jedziemy gdzieś w gości albo na dłużej na miasto.
@safiya Z kropelkami jest tak.. Ze nasz organizm przyzwyczaja się do nich jak do narkotyków. ;P Im częściej psikasz, nawet raz na noc.. Tym Twój nos nie potrafi sam walczyć z za tkaniem. Detoks od kropelek to jedyna rada.. Trochę trwa, ale potem problem znika. Miałam tak i moja siostra też..
A na początku ciąży miałam jakiś katar i zakochany nos i inhalator z solą fizjologiczną zdziałał cuda!
Miłego dnia dziewczyny!