reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Psikalam, psikalam, woda morska wlasnie, ale to ulga na 5min. Tez mialam wrazenie chwilami, ze sie dusze, ale dzisiaj nos odetkany tylko ten cholerny ból :/ nos zapchany pol roku? O mamusiiuu

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Myycha a może irigasin byś spróbowała ?moja przyjaciółka tylko w ten sposób sobie pomagała w ciąży . Zresztą do dzisiaj tego używa

reklama
Myycha jeśli Cię kluje w uchu to lepiej iść do lekarza, bo to może być zapalenie ucha. I póki nie rozwinęło się za bardzo to może jakieś delikatne leki dostaniesz i przejdzie. ;) a zapalenie ucha to nic przyjemnego.. [emoji37] ja na katar stosowałam jedynie wodę morska i niewiele pomagała.. ;/

p19udqk3ohjsffpu.png

@Wiiktoriiaaa a powiedz mi jakie mąż ma usg i jaka częstotliwość? Bo mój mąż też ma takie ale jakoś do tej pory się bałam korzystać chociaż mnie namawial;-)

p19udqk3ohjsffpu.png

Noc koszmarna. Od 1 do 5 lazilam. Potem zwymiotowalam zolcia i padlam. Skolowana teraz jestem. Pogoda do bani. A od poniedzialku mega mrozy noca. Chce wiosny juz
Klusek, a Ciebie nadal męczą mdłości? Moja gin wspomniała mi na ostatniej wizycie, że jest specjalna opaska na rękę przeciwwymiotna koszt około 30-40 zł nawet myślałam o zakupie ,ale na szczęście moje wymioty się skończyły

Tak w ogóle to witam wszystkie kobietki w ten jakże mało optymistyczny poranek, Pomorze też zachmurzone, ciśnienie byle jakie eh byle do wiosny

Hej dziewczyny, dałam radę przeczytać wszystko tylko wiadomo jak to na telefonie odpisywać już ciężko.
Ikulka kurczę współczuję ciągłych kłopotów :(
Angelika gratuluję, moja dzidzia identyczna w 3d
Resztę serdecznie pozdrawiam i sorki [emoji58]

U nas niby wiadomo że dziewczynka, jak coś się zmieni to najwyżej różowe zakupy sprzedam na olx ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam weekendowo!
Ja od rana na akrobatyce z młodą! Rano znowu obudziłam się z potwornym bólem głowy! Na szczęście paracetamol na mnie działa.
Ale już zapowiedziałam że jak nie zadziała to wezmę ibuprom (podobnow w I i II trymestrze jest bezpieczny a nad apapem ma przewage bo działa przeciwzapalnie)
@ewelina09065
Spokojnie możesz nosme forte. Mi lekarz mowiłe że maksymalnie w razie potrzeby można brac 3x2tab(co odpowiada 1tab. Forte)

@myycha biedulko! Najgorsze że chyba w ciąży za wiele na zatoki brać nie można[emoji20]

Ja nie znam płci więc jak już kupuję to takie które założę i chłopakowi i dziewczynce[emoji2] jak coś chlopakowego wyjątkowo mi wpadnie to też biorę bo babskie jakieś mam wiec nie chcę za dużo a dla chlopaka jak nie teraz to może kolejny się trafi chłopak[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry