reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@ikulka a jak w szpitalu?
Ja też się przeliczyłam. Bobo nisko i taki urok. Głupio, ale co zrobić. Wiesz teksty "inne do porodu pracują".

reklama
Hejnoc w miarę spokojna.. dziś też zamierzam jak najwięcej leżeć..nospa Plus luteina i myślę że przejdą dolegliwości. Dziewczyny czy ja mogę brać ta nospe Max albo forte?bo zwykła nie bardzo pomaga

Co do płci to ja jakoś czułam że tym razem będzie chłopak A tu na usg lekarz mówi ze chyba 3 dziewczynkaale bardzo się cieszę..kolejna kochana corcia. Ważne ze jest zdrowa rośnie jak na drożdżach A reszta nieważna.
Zresztą teraz to myślę o tym żeby szczęśliwie ja donosic do sierpnia. pozdrawiam was przy sobocie

Ktomis ja jadlam cukierki przed prenatalnymi i chyba podzialaly bo sie mega ruszala. :-)

MamaT ja od poczatku czulam ze chlopak moj maz też do tej pory mowi jaka ona, to chlopak jest. Ale zamówiłam różowego pajaca tak mi się podobal. Najwyżej sprzedam za tyle co kupilam.

Ktoras pokazywala nawilżacz ostatnio i tak myślę ze muszę swoj odszukać. Kupilam latem w promocji taki fajny i wynioslam go na zimę. I to byl błąd, budzę sie w nocy z takimi suchymi strupami w nosie, az boli. Tylko gdzie ja go schowalam.

Hejka, ja cala noc zdychalam. Od kilku dni mialam zatkana lewa dziurke i wczoraj tak mnie zaczela bolec cala lewa strona twarzy... Najgorzej pod okiem i kosc policzkowa, masakra, gorzej niz bol zeba. Maz mowi, ze na bank zatoki, moze jakis stan zapalny albo przewialam. Boli jakbym miala bliskie spotkanie z chodnikiem. Jak juz wzielam moj 4 w zyciu Apap to cos na rzeczy. Chwile pospalam przynajmniej. Zaraz chyba znow lykne, bo nie wytrzymam...
@MamaT ja tez czekam do marca jak sie potwierdzi to moze juz cos poszaleje z typowo dziewczecymi ciuszkami
Ale sobota sie zapowiada... Nawet nie ma gdzie wyjsc, bo szaro buro smogowo jakos tak..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze glupie pytanie... Jest szansa, ze przejdzie samo? Czy czeka mnie wizyta u lekarza? Ja tak rzadko choruje, ze nie mam pojecia co i jak w takich sytuacjach, a z zatokami to juz w ogole. O, a dodatkowo co chwile zatyka mi lewe ucho i piszczy piszczy piszczy...
Najgorzej, ze nie ma szans nawet na polozenie sie, maz dzisiaj konczy zlecenie wiec nie wiem kiedy wroci, pogoda brzydka na spacer, wiec caly dzien z chlopakami w domu..

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ikulka a jak w szpitalu?
Ja też się przeliczyłam. Bobo nisko i taki urok. Głupio, ale co zrobić. Wiesz teksty "inne do porodu pracują".
W szpitalu ok. Usg odrazu wczoraj zrobili.
Plamienia dalej są.
wczoraj dostałam zastrzyk rozkurczowy i nie pomógł więc dostałam drugi. Pomoglo;)
Dzisiaj też zastrzyk mnie czeka

Do góry