reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzien dobry dziewczyny :) to ta sama ja zanecia1 tylko musialam nowe konto zalozyc bo podalam maila chlopaka i mu spamuje i prawie mnie zabil za to :p

troche poczytalam zaleglosci, bylam caly dzien wczoraj w pracy, okropnie sie czulam i spalam miedzy klientkami:D a jak wrocilam to zjadlam i padłam i spalam 12 godzin standardowo.
Dzis juz troche lepiej i leniuchuje w wyrku.
Z facetami tak jest niestety... w pierwszej ciazy bardzo to przezyałam ze nie dotyka mi brzuszka albo sie wysmiewa ze udaje ze mi nie dobrze, ze nie daje rady pracowac (przeciez inne kobiety pracuja do 9 miesiaca!!) no i skonczylo sie jak sie skonczylo... mysle ze to przez ten stres i przepracowanie :( nigdy sobie tego nie wybacze. wiec teraz sie niczym nie przejmuja co mowia ludzie w okolo. wazna jestem ja i moje malenstwo.
od wczoraj moje piersi chca chyba eksplodować :O
jak sie dzis czujecie?

reklama
Bo faceci tacy są. Często ciąża to dla nich abstrakcja, nie dochodzi do nich to że w naszym brzuchu rośnie dzidziuś. Ale jak już maluch pojawi się na świecie to tracą dla niego głowę ;)
Mnie jak zwykle męczą nudności :/ poza tym mam na coś ochotę a nie wiem na co :p i dzisiaj odkryłam, że brzydzi mnie zmywanie naczyń, jak widzę te wszystkie resztki na talerzach to aż mnie mdli :/

Co o dbanie o mnie to nie mogę narzekać bo juz wie ze ja zasypiam na stojąco to nie ma mowy ze coś zrobię i się nie czepia nawet dba dziećmi się zajmie i jak mnie nerka strasznie bolała to sam mi po nospe pojechał bez proszenia. A co do zwolnienia to on sam chce bym jak najszybciej poszła

A jakie imiona dla maluszków Wam się podobają? Macie już jakieś typy?
Bo mi podobają sie :
- Amelia, Aleksandra, Maja , Zosia
- Iwo, Marcel, Olaf

34bw3e3klzo38bw9.png

reklama
Mamy synka Dawida i Aniołka Julkę. Teraz nic nie palnujemy, nawet jeszcze nie myślimy nad imieniem. Ale obydwa imiona wybietalam ja, mojemu M się spodobały i je zaakceptował ;) pewnie teraz będzie podobnie

Do góry