reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Hej. Tak na szybko odczytałam, nadrobiłam. Mój po teście też jakoś jakby nie docierało do niego. Ale cieszy się bardzo, dźwigać mi nie pozwala, śniadanka robi dba ogólnie. I już kombinuje jak przemeblowanie zrobić i jakie łóżeczko starszemu kupić.
Z imion to nam się podoba Maciuś lub Ola.
Ja dzisiaj też jakiegoś doła załapałam. Ryczeć mi się chce od rana- może to hormony.
Objawów poza zmęczeniem nie ma póki co.
Miłej soboty

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

reklama
A ja się witam z meega przeziębieniem, dosłownie z godziny na godzinę mnie rozłożyło. Kuruję się tym czym mogę. Pół domu rozgrzebane, porządków się zachciało. Jeszcze trzeba jechać prezent kupić bo jutro córka idzie na urodziny, a męża po to nie poślę ;) mam nadzieję że fasolka jest silna i jakoś damy radę.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A jeszcze się Wam pochwalę, że mój mężuś wczoraj mi srebrny pierścioneczek kupił i przynieśli z synusiem [emoji4].
Mi z zachcianek to póki co tylko pistacje [emoji4].
za_necia11 smacznego [emoji5]

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny ;) mnie lapie jakies przeziebienie chyba :/ leze w lozku i szukam schodow do domu mysle nad kolorami scian itd :) Moj Piotrek bardzo mnie wspiera w ciazy, do niego bardziej to dociera niz do mnie, ciagle rozmawia z naszym robaczkiem nie pozwala mi duzo robic ciagle pcha mi cos do jedzenia :) doslownie moge powiedziec o nim Aniol :) My imiona juz dawno wybieralismy :) i ja najbardziej jestem za Kacprem a On za Olivierem a dziewczynka Lili (Lilianna) :)
U mnie dalej brak nudnosci i zachcianek :)

Witajcie.Niestety moje maleństwo odeszło.Tak strasznie to boli.Za was wszystkie trzymam kciuki,aby każdy dzień był dla was szczęśliwy.Życzę wam zdrowych ślicznych dzieciątek.Mama Grzesia,Tomka,Janka,Małgosi i maleńkiego aniołka.

reklama
Ale mam fazę na kechup a ogólnie tylko do frytek jadłam maz mnie goni ze to niezdrowe ale ja normalnie musze

Do góry