reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
dla mnie to do tej pory zupy mogły nie istnieć poza rosołem, kremem z dyni, porów lub brokułów. ale teraz po rosole źle się czuję a dzisiaj jedzie do mnie pomidorowa najlepsza od mamy! pycha! teraz zupy uwielbiam i w pracy codziennie zajadam

a niedawno ugotowałam pierwszą w życiu ogórkowa (sic!)i prawie całą sama zjadłam

Melduję sie już spokojna!!!
Ufff...
Już jestem w domku lekarz mnie zbadał zrobił USG. Był przemiły wszystko wytłumaczył pytał czy napewno nie chcę nic więcej wiedzieć! Naprawdę wspaniały lekarz, młody wiec może jeszcze nie przesiakl rutyną...
Widziałam maluszka fikał sobie i wkładał raczkę do buźki, Nawet kciuka było widać!!! Pan doktor sprawdził: raczki nóżki na miejscu żołądek jest serduszko ładnie biło!!! Malec mierzy 6,4cm . Doktor chciał sprawdzić nawet przeziernosc ale zmienili mu sprzet bo lepszy się zepsuł i coś się zawiesił...Ale to nie istotne za tydzień sprawdzę!!!
Z łozyskiem też wszystko w porzadku(a o to najbardziej się bałam)
Plamienie prawdopodobnie z nadżerki(dziwne że do tej pory nikt nic mi o niej nie mówił) także nic groźnego...
Matka spanikowała, no ale cóż lepiej 10x sprawdzić i być spokojnym! Teraz jestem tak szczęśliwa że z moim maluszkiem wszystko w porzadku że schodzą emocje i ze szczęścia siedzę i ryczę!!!!!
Cudownie :):):):):)

Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków :)
U mnie dzisiaj też rosół :D
Ciekawe czy każdej która zna już płeć, potwierdzi się ona na następnych usg. bo to aż dziwne, że same dziewczynki będą :p

U mnie cały czas mimo pięknych, kuszących, różowych ubranek w sklepach przeczucia nadal na chłopaka :D Może w poniedziałek w końcu się dowiem i zwiększę męski procent :)

reklama
Do góry