Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje :-)Wizyta udana dzidzia ślicznie machala z ekranu ma już 72mm podejrzelismy ja na szybko i serducha posłuchałam. Teraz dopiero 1.03 się widzimy
Cieszę się z waszych udanych wizyt
A ja wciagnelam mega hamburgera z bistro z wolowiny. W sumie taki wielki ze jadlam na 3 razy i jeszcze mam kawałekNo dobra, przyznam sie..
Na drugie danie dwa cheesburgery z Maca i shake waniliowy. [emoji87]
CudownieMelduję sie już spokojna!!!
Ufff...
Już jestem w domku lekarz mnie zbadał zrobił USG. Był przemiły wszystko wytłumaczył pytał czy napewno nie chcę nic więcej wiedzieć! Naprawdę wspaniały lekarz, młody wiec może jeszcze nie przesiakl rutyną...
Widziałam maluszka fikał sobie i wkładał raczkę do buźki, Nawet kciuka było widać!!! Pan doktor sprawdził: raczki nóżki na miejscu żołądek jest serduszko ładnie biło!!! Malec mierzy 6,4cm . Doktor chciał sprawdzić nawet przeziernosc ale zmienili mu sprzet bo lepszy się zepsuł i coś się zawiesił...Ale to nie istotne za tydzień sprawdzę!!!
Z łozyskiem też wszystko w porzadku(a o to najbardziej się bałam)
Plamienie prawdopodobnie z nadżerki(dziwne że do tej pory nikt nic mi o niej nie mówił) także nic groźnego...
Matka spanikowała, no ale cóż lepiej 10x sprawdzić i być spokojnym! Teraz jestem tak szczęśliwa że z moim maluszkiem wszystko w porzadku że schodzą emocje i ze szczęścia siedzę i ryczę!!!!!
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków
U mnie dzisiaj też rosół
Ciekawe czy każdej która zna już płeć, potwierdzi się ona na następnych usg. bo to aż dziwne, że same dziewczynki będą
Poszło. Mi mąż wiezie pączki z różą. Pierwsza słodka zachcianka w tej ciąży :-)No dobra, przyznam sie..
Na drugie danie dwa cheesburgery z Maca i shake waniliowy. [emoji87]