Cinamona u mnie nigdy nic nie dzialalo na dluzsze spanie.. czy szli spac o 19 czy 21 to budzili sie 6-7..
Przy zmianie czasu nic sie nie smieni bo nadal bedzoesz kladla o godz o ktorej kladzoesz a ona potrzebuje dana ilosc godzin. Ja bym jedynie probowala klasc wczesniej zeby chociaz wieczorem miec chwile dla siebie.
Niestety przy malych dzieciach trzeba nauczyc sie wstawac rano.
Mi dopiero teraz starszako potrafia troszke dlizej pospac ale to tez bez rewelacji bo zawsze ktorys znich wstaje max o 8.. a wwekend mimo ze moga pospac to przed 7 pptrafia wstac ah.
Przyszla do mnie health visotor bez zapowiedzi ... chciala zrobic 6weeks check..ale akurat Wlicja zasnela na swoja dluga drzemke kiedy to ja robie obiad itd.. i Emis akurat tez spal wiec powiedzialam ze nie teraz haha.. chciala przyjsc popoludnu ale Alex ma basen.. hehe wiec przyjedzie do mnie na 9.30 w piatek
Ja juz mam obiadek z obony i posprzatane. Tylko ppdlogi do umycia ale znpwu emil nie spi a przy nim to ciezko.
Takze moge chwile odpoaczac
Codziennie jakby szybciej sie ze wszystkim wyrabiam
Co prawda dopiero zjadlam sniadanie..ale chociaz zjadlam haha.
Emilek juz wstal z drzemki o 11.30 teraz do wieczora musi wytrzymac.
Ja sie zastanawiam skad te dzieci tyle energii maja ? Ja tez chce !
Ostatnio sie smialam ze w koncu ktos wymysli ladowarki dla mam.. jakbym tylo mogla sie pod prad podlaczyc i naladowac na full baterie.. choc dzis mimo zlej nocy (pierwsza pobudka po półtorej godz..reszta juz nie liczylam) mam duzo energi takze nie jest zle
Ide sie kawki napic a co
Cina mowisz 25 st ? U nas ostatnio rano 2 st byly!.
A i nie wiem czy wczoraj pisalam Ala dzielna na usg
sie tylko rozgladala i wsio oki z jej bioderkami