Lilija, jak podziebiony to ja bym nie szczepila. Ale do pediatry mozecie sie pokazac, przy okazji sprawdzisz wage :-)
Lucere, a co robisz, jesli mozna zapytac? Bo ty maualnie sprawna bardzo jestes dziewczyna :-)
Chilling, "zabawy fundamentalne", moze mialas cos o tym na uczelni. Generalnie baaardzo polecam te ksiazeczki kazdej mamie.
Ruda, wyluzuj, mamy tak maja. Jak bylysmy male to zupki byly juz w 3cim mcu, wiec dla niej to moze byc inny swiat. Po prostu nie bierz do siebie, ufaj w to co robisz i zobaczysz, ze nagle sie okaze ze ona nie jest taka zla. Ja sie nauczylam nawet czasem sluchac mojej mamy, hahaha
Ja dziewczyny sie ciesze z naszej wagi. Przybiera, ale nie jakos super duzo, wiec ramiona mi sie tak nie mecza od noszenia. Wszedzie sa jakies plusy :-)
Akuku, Warszawa niestety, tez bym czasem chciala na zakupy do UK podskoczyc na te wasza wyprzedaze! Przepis na kawe poprosze.
Blerka, ja jutro zapodaje takie ciacho. Akurat musze jaja wykonczyc, dzis 2 tortille hiszpanskie robilam na obiad, z karmieniem w miedzyczasie :-)
Cinamona, Lucere, my z Diego ja jutro zakladamy kozuch i kommbinezon zimowy i smigamy na nasz balkon z kawa od Akuku i brownie Blerki, a co!