Lunera haha zapomnij 3 daje najwiecej czadu buhaha..
Chociaz Emil byl bardzo grzeczny.
Minionus spi. Alicja tez w bujaczku co prawda no ale co ja poradze ze ona inaczej soac wogle nie bedzie.. lozko nasze w dzien jest be nawet ze mna.. do kosza klade ale wybudza sie odrazu jak ja odkladam. A w bujaczu nie placze wcale i zasypia sama.. oczywiscie musi sie bujac.
Dobra jestem z siebie dumna. Bylam pewna ze nie ogarne dxis obiadu i beda pierogi z mrozonki ale wlasnie zeberka sie gotuja. Prania dwa wyprane jedno juz wysuszone i pochowane -kocham moja suszarke ! Wszystko mięciutkie i nawet sukienka ktora bez prasowania nie dala rady nie wymaga prasowania
Pieluchy tetrowe takie pokarbowane ale za to bardzo mieciutki wiec nie zamierzam prasowac.
Koszule wymagaja prasowania ale wiem ze suszarki maja program ze nie trzeba prasowac i bede musiała wypobowac haha .. takze pogniecione do szafy narazie.
Zostalo mi do obrania ziemniaki. Doprawic i zagescic sos, poodkurzac i pomyc podlogi ale nie wiem czy bedzie mi sie chcialo hehe.
Teraz sobie odpoczywacm i czekam az Alenka się obudzi i ja nakarmie.
Wygadalam caly moj abonament w tym miesiacu i do 3 nie moge nigdzie dzwonic.. oczywiscir kapnelam sie dopiero dzis a wygadalam juz 22... czyli naliczylo mi dodatkowo 20pare funtow.. dobrze ze nie wiecej bo myslalam ze ze 100mi doliczy bo troche dzwonilam haha.
Ja jak jezdze autem to zawsze z kims rozmawiam np z m lub z jakas kolezanka.
Ja sie smieje ze ja mam taki podzial uwagi ze w trakcie jazdy trzymam ali smoczek jedna reka zmieniam biegi i prowadze.. rizmawiam z dziecmi lub jak sa w szkole to na glosno mowiacym przez telefon hehe.
Nie myslalm ze to powiem ale sie nudze dzis
ide po herbatke i cos slodkiego.