reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Ja biore naturalne witaminy.. a w dzisiejszych czaaach zeby uzupwlnic dzienna dawke witamin trzebaby zjesc caly zawalony stol warzyw i owocow... bo tu chodzi o wchlanialnosc..
)
niekoniecznie, wystarczy komponowac odpowiednio posilki, no i nie tylko warzywa, ja jem krolowa kasz czyli jaglanke, w ogole duzo kasz, rosliny strączkowe, bakalie, rozne nasionka
dariazgr
Dziewczyny czy któraś z was plami, plamila? DZis zaczelam 7 tydzien. Wczesniej nie mIalam zadnych plamien a dzisiaj lekkie. A dosłownie jednorazowe, leciutko różowe. Tak jakby uplaw ale różowy .... Czy to zle? Czy to soe zdarza?
Poradzicie bo jestem przerażona
Poradzicie bo jestem przerażona
ewelina26k
the_white_one
Zaangażowana w BB
Gusia witaj, ja mam 3 dziecko w drodze. Rety gadaniem się nie przejmuj, to Twoje życie i sobie świetnie z nim radzicie tak jak piszesz. U nas akurat rodzina i przyjaciele się bardzo cieszyli, rodzice trochę w szoku, a na zaczepki sąsiadów zawsze odpowiadam że takiemu facetowi jak mój mąż to mogę i 10 urodzić, albo że chcemy założyć drużynę piłkarską.. czy coś w tym stylu. Kurde 3 dzieci to wcale nie jest jakaś porażająca ilość... ludziom się we łbie poprzewracało. Na pytanie czy chcemy chłopca czy dziewczynke odpowiadam, że chłopiec może być szósty... ja mam świetny ubaw, a ludziom się gęby zamykają.
Akuku
Ewelina26k jesli chodzi o witamiby i suplementacje organizmu to ufam mojemu m. Mialam robiona analize wlosa i co jakis czas odnawiam.. widze jakie sa poprawy w moim organizmie mam cala tabelke jak bylo przed i jak jest po suplementacji ..dodatkowo opis jaki poziom powinien miec kazdy pierwiastek.
reklama