reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja biore naturalne witaminy.. a w dzisiejszych czaaach zeby uzupwlnic dzienna dawke witamin trzebaby zjesc caly zawalony stol warzyw i owocow... bo tu chodzi o wchlanialnosc..
)

niekoniecznie, wystarczy komponowac odpowiednio posilki, no i nie tylko warzywa, ja jem krolowa kasz czyli jaglanke, w ogole duzo kasz, rosliny strączkowe, bakalie, rozne nasionka

Dziewczyny czy któraś z was plami, plamila? DZis zaczelam 7 tydzien. Wczesniej nie mIalam zadnych plamien a dzisiaj lekkie. A dosłownie jednorazowe, leciutko różowe. Tak jakby uplaw ale różowy .... Czy to zle? Czy to soe zdarza?
Poradzicie bo jestem przerażona :(

Akuku nie przejmuj sie gadaniem, ja z kolej sie nasłuchałam bo starałam sie o pierwszego synka 5 lat...komentarzy, wescie sie do roboty, nie wiecie jak to sie robi itp mam po kokartki
dariazgr bierzesz progesteron?

Gusia witaj, ja mam 3 dziecko w drodze. Rety gadaniem się nie przejmuj, to Twoje życie i sobie świetnie z nim radzicie tak jak piszesz. U nas akurat rodzina i przyjaciele się bardzo cieszyli, rodzice trochę w szoku, a na zaczepki sąsiadów zawsze odpowiadam że takiemu facetowi jak mój mąż to mogę i 10 urodzić, albo że chcemy założyć drużynę piłkarską.. czy coś w tym stylu. :) Kurde 3 dzieci to wcale nie jest jakaś porażająca ilość... ludziom się we łbie poprzewracało. Na pytanie czy chcemy chłopca czy dziewczynke odpowiadam, że chłopiec może być szósty... ja mam świetny ubaw, a ludziom się gęby zamykają. :)

Ewelina- nie nie biore to moja pierwsza ciąża, badanie mailam w 5 tyg i wszystko było ok :(

PS dodam moze ze leciałam dzis samolotem. Czy to moze miec znaczenie?

Ewelina26k jesli chodzi o witamiby i suplementacje organizmu to ufam mojemu m. Mialam robiona analize wlosa i co jakis czas odnawiam.. widze jakie sa poprawy w moim organizmie mam cala tabelke jak bylo przed i jak jest po suplementacji ..dodatkowo opis jaki poziom powinien miec kazdy pierwiastek.

Dariazgr sa kobiety ktore plamia w trakcie ciazy i nic sie zlego nie dzieje. Jesli to bylo jednorazowe i rozowe to powinno byc wszystko dobrze ale jesli sie martwisz to jedz sprawdzic na ip ?

reklama
Do góry