reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Ja biore naturalne witaminy.. a w dzisiejszych czaaach zeby uzupwlnic dzienna dawke witamin trzebaby zjesc caly zawalony stol warzyw i owocow... bo tu chodzi o wchlanialnosc..
)

niekoniecznie, wystarczy komponowac odpowiednio posilki, no i nie tylko warzywa, ja jem krolowa kasz czyli jaglanke, w ogole duzo kasz, rosliny strączkowe, bakalie, rozne nasionka

Dziewczyny czy któraś z was plami, plamila? DZis zaczelam 7 tydzien. Wczesniej nie mIalam zadnych plamien a dzisiaj lekkie. A dosłownie jednorazowe, leciutko różowe. Tak jakby uplaw ale różowy .... Czy to zle? Czy to soe zdarza?
Poradzicie bo jestem przerażona :(

Akuku nie przejmuj sie gadaniem, ja z kolej sie nasłuchałam bo starałam sie o pierwszego synka 5 lat...komentarzy, wescie sie do roboty, nie wiecie jak to sie robi itp mam po kokartki
dariazgr bierzesz progesteron?

Gusia witaj, ja mam 3 dziecko w drodze. Rety gadaniem się nie przejmuj, to Twoje życie i sobie świetnie z nim radzicie tak jak piszesz. U nas akurat rodzina i przyjaciele się bardzo cieszyli, rodzice trochę w szoku, a na zaczepki sąsiadów zawsze odpowiadam że takiemu facetowi jak mój mąż to mogę i 10 urodzić, albo że chcemy założyć drużynę piłkarską.. czy coś w tym stylu. :) Kurde 3 dzieci to wcale nie jest jakaś porażająca ilość... ludziom się we łbie poprzewracało. Na pytanie czy chcemy chłopca czy dziewczynke odpowiadam, że chłopiec może być szósty... ja mam świetny ubaw, a ludziom się gęby zamykają. :)

Ewelina- nie nie biore to moja pierwsza ciąża, badanie mailam w 5 tyg i wszystko było ok :(

PS dodam moze ze leciałam dzis samolotem. Czy to moze miec znaczenie?

Ewelina26k jesli chodzi o witamiby i suplementacje organizmu to ufam mojemu m. Mialam robiona analize wlosa i co jakis czas odnawiam.. widze jakie sa poprawy w moim organizmie mam cala tabelke jak bylo przed i jak jest po suplementacji ..dodatkowo opis jaki poziom powinien miec kazdy pierwiastek.

Dariazgr sa kobiety ktore plamia w trakcie ciazy i nic sie zlego nie dzieje. Jesli to bylo jednorazowe i rozowe to powinno byc wszystko dobrze ale jesli sie martwisz to jedz sprawdzic na ip ?

reklama
Do góry