reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Magdus92 tak dobrze Cię rozumiem. Ja tylko czekam do 13 tygodnia bo w nim straciłam malucha. Mam klucie brzucha ale objawów takich jak przy poronieniu nie mam. Dodatkowo boję się bo to bliźniaki i od początku ciaza jako wysokiego ryzyka. Pozostaje nam tylko uważać na siebie i czekać aż minął te najgorsze tygodnie.

A za nas natura zdecydowała, że będziemy rodzina wielodzietną :-D miała być jedna dzidzia będzie dwójka i cieszę się jak szalona bo głową nie pozwoliłaby m na 3 dzieci a bardzo chciałam mieć dużą rodzinę

reklama
Cześć mamusie. Tak się rozpisalyscie że nie nadazalam z czytaniem ale już wszystko nadrobilam :-)
Magdus92 odpoczywaj kochana jak najwięcej i postaraj się nie denerwowac. Ja w pierwszej ciąży miałam bóle i plamienia, kilka razy lezalam w szpitalu. Lekarz zawsze mi powtarzał że najlepszym lekarstwem jest odpoczynek i pozytywne myślenie. Miał racje :-) Także głowa do góry, będzie dobrze :-)

Magdus póki co jest ok, choć każdego dnia i mnie dopadają myśli nieproszone...Wczoraj odebrałam wyniki badań i wyszły mi bakterie w moczu, i pani w labolatorium zdziwiona, że nic mnie nie boli, że nie narzekam... zrobiłam ponowne badania i czekam do pon. Nikt nie mówił, że ciąża to drobnostka:))) Mój mąż chyba na zamówienie dostał w pracy pakiet rodzinny w medicoverze i jakoś nie powiem daje mi to poczucie bezpieczeństwa:)

Olka87 gratuluje bliźniaków i z całego serca życzę powodzenia!!! :) Ja jestem chrzestną bliźniaków i osobiście opiekowałam się 2 lata parką (0,6msc - 2,5l) i mam cudowne wspomnienia jeśli chodzi o dzieci! Gorzej było z rodzicami:p

Anma14 ja bede jutro we Wrocławiu w Magnoli bo wybieramy śpisz mężem i dziećmi na zakupy , jak bede jechała kiedyś sama to sie odezwie :)

Starajaca MEGA gratulacje!!!

Ania z tą jajecznicą to ja szaleję codziennie

Gusia nie martw się otoczeniem, może zwyczajnie zazdroszczą… Dasz radę i ciesz się z każdej pociechy !

Magdus też miałam pisać o nospie, bo poprzednio miałam podobnie, leżałam i nospa grana była.

Akuku nie martw się, ludzie są zawistni. Idź na zwolnienie i miej wszystko w d…

Mnie też czeka niebawem rozmowa z kierowniczką, urlop po macierzyńskim kończy mi się 10.02, od 11.02 powinnam stawić się w pracy…

Dariazgr co u Ciebie? Jak te krwawienia?

reklama
Dzień dobry wszystkim :) ja nareszcie wróciłam do żywych. Mdłości juz mnie prawie nie męczą i ja też mniej zmęczona jestem. W pierwszej ciąży tez minęły mniej więcej w tym okresie. W poniedziałek wizyta i juz nie mogę się doczekać, bo w końcu się dowiem czy wszystko jest ok i w ogóle czy coś jest. No ale żeby tradycji stało się zadość, to wczoraj miałam kolizje samochodowa. Nie z mojej winy ale auto nie nadaje się do niczego :(

Do góry