reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Powiedzcie mi czy można brać nospe max?? Ja w razie "w" mam tylko taką w domu. Muszę zakupić normalna.

Magdus92 to na sofe i leżeć i się nie ruszać.

A ludżmi dziewczyny nie ma co się przejmować. Ja To już sobie wyobrażam komentarz mojej mamy "jak ty sobie poradzisz sama z dwójka dzieci i pracą?" Nie wspominając, że pewnie się zdziwi że nadal pracuje :) ale coż. Czasem nawet mama jest niereformowalna w niektórych sprawach...

Pupui ja mam nospe forte specjalnie pytalam w aptece czy normalna czy forte w ciazy. Zalecala forte moze tez dlatego ze jestem gruba i wieksza dawka. Forte i max to taka sama dawka. Moze zapytaj swojego lekarza dla pewnosci.

Kupilam normalna, tak na wszelki wypadek, boje sie brac silniejsze. Ja poraz kolejny zakopuje sie w poscieli :-)
Akuku ludzie zawsze beda gadac :] mnie kiedys zaczepil sasiad, najgirszy plotkarz na bloku, ze moze bym juz tak dziecko sobie zrobila, to bylo gdzies w sierpniu i mu mowie, ze juz jedno mialo byc ale nie wyszlo, a on ze moze chlopa do dupy sobie wzielam, frajer jeden :angry: za to jak wychodzilam za maz w wieku 20 lat to mnie szefowa z pracy zwolnila bo myslala, ze w ciazy jestem. Juz nie mowiac o tym, ze jak ktos slyszy ile mam lat i ile po slubie to pytaja sie mnie ile mam dzieci :-D
Dlatego mowie, ludzie zawsze beda gadac bo ich zycie jest wystarczajaco nudne, zeby nabrac apetytu do wpieprzania sie w zycie innych. Olewka dziolszki, najwazniejsze ze my siebie rozumiemy, zdanie zazdrosnikow olewajmy. A te ktore maja duzoxdzieci i dogra sytuacje materialna..... przeciez wlasnie o zazdrosc chodzi. Pewnie wiekszosc sobie mysli 'zobacz, ona moze sobie pozwolic na 4 dzieci, a nam na drugie by nie starczylo pieniedzy'. No to zeby sie pocieszyc leca hasla w stylu patologia itp.

Z tego co wiem to można Nospe Forte albo zacząć od połówki a jak nie pomoże to drugą zarzyć.

magduś trzymam kciuki&&&&&

akuku ja też uważam,że duża rodzina to coś pięknego dlatego tak mnie ruszyło jak przeczytałam że niektórzy kpią z kobiet które "znowu" są w ciąży a co gorsza nazywają takie rodziny patologią.
Swoją drogą gratuluję wesołej gromadki:-D jesteś wielka!

Wybaczcie mi ale nie bardzo sie znam i nie wiem gdzie te suwacxki sie wkleja ogólnie to takie rzeczy to dla mnie czarna magia :) wiec proszę o podpowiedź tylko tak jak chłop krowie na rowie :) a nie jak informatyk do informatyka :)

reklama
Do góry