reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

No nie wierze w to co czytam, ludziom to się nigdy nie dogodzisz i każdy powinien się zająć swoim życiem to by każdemu wyszło na dobre! Ja nienawidze takich ludzi no nie znoszę ich! Kiedyś gdy byłam nastolatką to też wszystkich wszystko obchodziło i chyba z 3 razy według nich byłam w ciąży no śmiać mi się z takich chce!!

Madziula a może to macica się rozciaga albo coś takiego?? no nie wiem jak mnie coś pobolewa,a tez mi się to zdarza to po prostu kładę się i leżę.. A ty też próbowałaś się kłaść?? A ty jeszcze pracujesz czy na L4??

Akuku jak to naśmiewają?? no litości!! to gdzie ty pracujesz??:no:

reklama
Pkerwszy raz mnie dopadl ten bol... rwanie pobolewanie i lekkie klucia w jajnikach byly dla mnie normalne ale to... jestem na l4, w tym momencie leze
z przerwami na siku, znow myslalam ze przeszlo ale co jakis czas sie odzywa... i to wlasnie w takim dziwnym miejscu kluje... moze do gin zadzwonie tylko pozno troche :/

Magdus92 zadzwon bedziesz spokojniejsza bo to nie jest dobre bts sie denerwowala teraz my kobiety najlepiej czujemy jak cos sie dzieje zlego ja to czulam tak jak teraz czuje ze bd dobrze :)

Powiedzial zebym wziela nospe i poki nie ma plamien to cierpliwosci. I ze w szpitalu powiedzieliby to samo. No nic, trza pojechac po nospe i heja do wyrka. Dzieki za wsparcie kochane :*

Nie wiem juz ktora z Was sorki miala dziwaczne sny bo mnie dzis znow nawiedzily cala noc szukalam wc wolnego w szpitalu.
Ten sen mnie dreczy tez w dzien jak tylko sie poloze i odlatuje to znow to szukanie wolnego wc, no masakra jakas. Najgorsze ze szukalam tego wc bo mialam miec wizyte bo podejzewalam ze ronie i w tym szpitalu ogromnym ciagle to wc szukalam ahhh

reklama
Ania dla mnie wielodzietna rodzina to cos pieknego mam szacunek do ludzi ktorzy sie na to decyduja bo wiwm ile to wyrzeczen , obiwiazkow ! Ale uwazam ze jest to piekne !

Beata mieszkam w uk pracuje w tesco i jak jeszczw nie wiedzialam ze jestem w ciazy z emilkiem to sie nabijali ze pewnie niedlugo w ciaze zajde .. no i jak powiedzialam kolezance z polski ktora ze mną pracowala to śmiała sie w glos az sie zanosila.. nie bede mowic jak sie czulam ;/ po czym powiedziala ze obstawiali kiedy zajde w ciaze... teraz jeszcze nie wiedza w pracy (powinnam wrocic z urlopu kilka dni temu ale sie nie odzywaja) mam nadzieje ze we wtorek dostane zwolnienie i nie bede musiala na nich patrzec...powiem lekarzowi ze Zle sie czuje ale tez o tym stresie..itd.. mam nadzieje ze da zwolnienie.

Do góry