reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Hej dziewczyny
witam z polskiej ziemi.
dziei za kciuki do do podrozy. Minela nawet w miare.
za to pd wczoraj znowu chora jestem.
dzisiaj rano lepiej sie czulam to pojechalam na troche do galerii handlowej kupic prezent dla rodzicow i po sklepach polazic ale niestety moja wyprawa skonczyla sie jak sie skonczyla. Prawie zemdlalam, ochrona wzywala pogotowie i wogole troche zamieszania bylo. Ale na szczescie skonczylo sie tylko na strachu i zamieszaniu. Teraz nic tylko leze bo mnie glowa potwornie boli i wogole slaba jestem

reklama
cinamona to ty uważaj na siebie! ja tez nie mogę właśnie na zakupy do marketów jeździć bo w głowie mi się kręci a o centrach handlowych nie wspominając. Jak już musisz to staraj się brać kogoś ze sobą na takie właśnie wypadki.. Wiesz teraz wszystko musimy przewidywać. Ale się na pewno strachu najadłaś :no:

A ja dziś zostałam Mamą! :) Ale póki co Chrzestną i to od razu 2 - bliźniaków:) Mam nadzieję, że ciężarna chrzestna to dobry znak, bo rodzice dzieci nic nie wiedzą...:) Podczas chrztu nie mogłam myśleć o niczym innym jak o chrzcie naszego maleństwa...:)

Jutro mam wizytę, zaczynam się delikatnie stresować, ale musi być dobrze:)

Miłego spokojnego wieczoru życzę i dużo odpoczynku przed Świętami:*

Anna jest jakis zabobon ze w trakcie chrztu mama chrzestna nie powinna byc w ciazy.

Cinamona ojojoj dbaj o siebie .

Luska trzymam kciuki ;)

Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wizyty i Luska za Twoje 2 kreski, oby tym razem sie udalo :-)

Ja przymulona dzis jestem, caly dzien bym spala :-(

Zycze wszystkim spokojnego wieczoru i dobrej nocy :-)

Witajcie :)
Tak się zastanawiałam, czy już pisać, czy jeszcze poczekać, ale jakoś w tej ciąży trudniej mi jest czekać ;) W poprzedniej grupie ujawniłam się dopiero jak już wiedziałam, że wszystko jest ok. Teraz tak różowo się nie zaczęło :(
Jestem już mamą córeczki - 2,7 :) Teraz test zrobiłam 8,11; na wizycie byłam 17.12 i widać było tylko pusty pęcherzyk. termin OM to (chyba) 4.11, ale nie jestem na 100% pewna. Na wizycie już coś powinno być widać, data zapłodnienia to wg kalkulatorów ok 22.11, ale wg mnie mogło to być raczej jakiś tydzień później, więc cały czas mam nadzieję, że ciąża jest młodsza nić wg OM.

Co do objawów, to jest mi cały czas lekko niedobrze (też tak miałam w pierwszej ciąży, ale bardziej) i mam odrobinę nabrzmiałe piersi i bolące sutki (w poprzedniej ciąży piersi strasznie mnie bolały), no i zmęczona jestem :)

No więc trochę się martwię, następną wizytę mam 5.01 i wtedy wszystko się wyjaśni :/

Pozdrawiam i zmykam do pracy :)

reklama
Werci witaj:-) nie przejmuj się tym pewnie było za wcześnie jeszcze na wizyte. Ja teraz to już bym się tak nie spieszyła z tym bo to jednak tylko niepotrzebny stres.
Wiadomo dowiaduje się człowiek o ciąży i chce jak najszybciej iść do tego lekarza żeby już coś potwierdzić i się nie denerwować a tu jest zupełnie odwrotnie i jeszcze bardziej się denerwuje.. weź tu dogudź kobiecie;-) ale ja wierzę że będzie dobrze

No dziewczyny kciuki za wizytujące dzisiaj;-);-)

Do góry