maartuszkaa89
Fanka BB :)
Witam nowe mamy :-)
Grono ładnie się nam powiększa z dnia na dzień oby tak dalej :-)
Grono ładnie się nam powiększa z dnia na dzień oby tak dalej :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie !
nie pisalam bo duzo zajec mam a malo czasu...a i tak nie ogarniam wszystkiego.. pewnie przez te ze w dzien musze sie przespac ale inaczej nie daje rady. ..w nocy malo spie ..
Aaga zrobilam sobie ciepla kapiel plus pryszicem lalam na zastoj i odrazu po nakarmilam Emilka i uff udalo sie z zastojem.. ale tak mnie pogryzl ze masakra ;( i bardzo boli sutek..ale damy rade.
Anulka wiem ze jakos mocnego masazu nie mozna ja masowalam w trakcie karmienia tylko i tak jakby z gory w dol delikatnie.
Anney o jacie to sie dzialo u was !!
Beata kapuste tez przykladalam
Masz racje dzieci nie powinny chorowac
Ewelinka bylam u lekarza i dala antybiotyk w razie jakbym sobie nie poradzila.. ale dalam rade z delikatnym masazem i prysznicem
Lucalew ja zawsze w ciazach mam smieszne dziwne sny
Anney gratki dla bratowej !
Martuszka ja zobacze maluszka pierwszy raz w 12 tc !!! Tu gdzie mieszkam nie mozna isc prywatnie.. musialabym jechac daleko i kupe kasy to kosztuje... jakos przetrwam... zazdroszcze wam w pl ..tu uznaja ciaze od 12 tc..
Aaga tez byly male zgrzyty... i kilka dziewczyn odeszło.. ale ogólnie fajna grupa.
Bardzo nie fajnie ze na 2 grupach pisaly ...
Marand iby torbiel sie wchlonela ! Trzymam kciuki
Jinx gratuluje dobrych wynikow mowisz ze juz ciasnych spodnie nie dopinasz
Kwiatuszek witaj i ciesz sie ciaza
Blerja na zgage zinne mleko, migdaly . A na krecku w glowie to staraj sie jesc regularnie i np jak wstajesz z lozka kanapy lub siadasz -kladziesz sue to powoli
Lucalew oby nastepne wyniki byly prawidlowe
Aaga moj pierwszy syn mial byc Macius a jest Alex.. drugi nie mial imienia kilka dni haha .. a trzecie to mial byc Marcel lub Emil i przed porodem postanowilismy Emil.
Ja dla dziewczynki chcialam Amelka ale jest juz Emil i tak nie pasuje ale co ja pisze pewnie chłopiec bedzie.. i nie wiem moze Marcel , Olivier .. nie wiem .
Anma14 sliczne kartki
Magdus musisz myslec pozytywnie ! Dzidzius czuje jak sie martwisz.. no i jest cis takiego jak samospelniajaca sie przepowiednia..jedyne co mozesz to nastawic sie na najgorsze ale spodziewac sie najlepszego ! Mysl pozytywnie a bedzue dobrze
Anney co za lot ;/ i w gnieciony samolot masakra ; ( dobrze zwle dotarlas szczesliwie.
Goosiak mi gp moeila ze w cuazy mizna dzwigac... ja jednak uwazam ze nie... i staram sue tego nie robic . Uwazaj na siebie.
Lucalew gratki pozytywnej wizyty..
Aaga ja tez staram sie nie stresowac bo i tak nic nie zmienie musze czekac jeszcze jakies 7 tyg na usg ! Masakra
Jest tak ze kobiety czesto ronia np 2-3 dni po terminie @ysla ze to @ i nawet tego nie lacza.. a tu cis nie tak .. zle zagniezdzenie i po ptakach... ja raz tak mialsm ze zrobilam test byl poz ale slaby a 2 dni pozniej nic nie bylo... zryczalam sie jak glupia... to bylo przy starankach o Emilka po prawie 2 latach ;/
Foxy gratuluje i spokojnej ciazy zycze. Ale jaja z ta wizyt... szczescie ze to bejbik a nie nowotwor !
Ewelinka witaj rozgos sie
Goosiek a mozesz zadzwonic i zapytac lekarza co masz robic ? To twoja pierwsza ciaza ? Plamisz ?
Dibra zmyjam luste zakupow robic i do sklepu jedziemy ..a potem czeka mnie dzien pracowity