reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew dziekuje bardzo :) ja czuje siw spokojniejsza bo jak bylo zle to bolal mnie brzuch baardzo zwijalam sie z bolu a teraz czuje sie dobrze i mam dobre przeczucie :) ale ja w 7 tyg zaczelam krwawic i juz bylo po malenstwie samooczyszczenie :( buziaki bd dobrze teraz musi !

Ja mialam jak lucalew. Zero oznak ze stalo sie cos niedobrego. Malo tego ! W dniu w ktorym sie dowiedzialam sie, ze nie zyje pierwszy raz wymiotowalam ! To jest najgorsze :/
Ale dziewczyny czuje sie tak fatalnie ze tym razem musi byc ok :D wczoraj obudzilam sie z dwugodzinnej drzemki o 15, od 17 juz bylam spiaca az do 21 kiedy to postanowilam ze sie poloze. Polozylam sie i koniec, odechcialo mi sie spac ! :mad: polozylan sie dopiero o 3 nad ranem :/ i ta wirowka w glowie, masakra :D to troche taki paradoks, ale w pierwszej ciazy czulam sie dobrze i nie malam prawie objawow a bardziej bylam jej swiadoma. A teraz wszystko mnie dopada i nie czuje sie jak ciezarowa :D chociaz bebol juz mi bardzo wywalilo :/ swoj mialam ale juz nieduzy bo troche jednak sie odchudzalam. A teraz bebol ze masakra :o zeszlym razem tez mnie szybko wypchnelo :/

Witam nowe Mamusie :)

Widzę, że dla każdej z nas ten początek jest pełen obaw, zmartwień. Bądźmy dobrej myśli. Tylko tak przetrwamy :)

Oby do kolejnych szczęśliwych wizyt

Hej dziewczyny:-) łącze się z wami myślami ale przez najbliższy czas mnie nie będzie za często bo mam dużo pracy przed świętami. Dziś uszka i pierogi poszły w ruch. Ale ciężko bo całe dnie mam mdłości i wirówkę w głowie.

Witam ja zalozylam ten watek z mysla ze uda mi sie w zeszlym miesiacu dzis termin kolejnego okresu a ja nadal go nie mam trzymajcie kciuki jesli sie udalo to mialabym termin na 29 sierpnia wiec trzymajcie za mnie kciuki obym miala na swieta te dwie piekne grube kreski:)

reklama
Do góry