reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Lucalew dziekuje bardzo :) ja czuje siw spokojniejsza bo jak bylo zle to bolal mnie brzuch baardzo zwijalam sie z bolu a teraz czuje sie dobrze i mam dobre przeczucie :) ale ja w 7 tyg zaczelam krwawic i juz bylo po malenstwie samooczyszczenie :( buziaki bd dobrze teraz musi !

Ja mialam jak lucalew. Zero oznak ze stalo sie cos niedobrego. Malo tego ! W dniu w ktorym sie dowiedzialam sie, ze nie zyje pierwszy raz wymiotowalam ! To jest najgorsze :/
Ale dziewczyny czuje sie tak fatalnie ze tym razem musi byc ok :D wczoraj obudzilam sie z dwugodzinnej drzemki o 15, od 17 juz bylam spiaca az do 21 kiedy to postanowilam ze sie poloze. Polozylam sie i koniec, odechcialo mi sie spac ! :mad: polozylan sie dopiero o 3 nad ranem :/ i ta wirowka w glowie, masakra :D to troche taki paradoks, ale w pierwszej ciazy czulam sie dobrze i nie malam prawie objawow a bardziej bylam jej swiadoma. A teraz wszystko mnie dopada i nie czuje sie jak ciezarowa :D chociaz bebol juz mi bardzo wywalilo :/ swoj mialam ale juz nieduzy bo troche jednak sie odchudzalam. A teraz bebol ze masakra :o zeszlym razem tez mnie szybko wypchnelo :/

Witam nowe Mamusie :)

Widzę, że dla każdej z nas ten początek jest pełen obaw, zmartwień. Bądźmy dobrej myśli. Tylko tak przetrwamy :)

Oby do kolejnych szczęśliwych wizyt

Hej dziewczyny:-) łącze się z wami myślami ale przez najbliższy czas mnie nie będzie za często bo mam dużo pracy przed świętami. Dziś uszka i pierogi poszły w ruch. Ale ciężko bo całe dnie mam mdłości i wirówkę w głowie.

Witam ja zalozylam ten watek z mysla ze uda mi sie w zeszlym miesiacu dzis termin kolejnego okresu a ja nadal go nie mam trzymajcie kciuki jesli sie udalo to mialabym termin na 29 sierpnia wiec trzymajcie za mnie kciuki obym miala na swieta te dwie piekne grube kreski:)

reklama
Do góry