reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Starająca ja na początku chodziłam do dwóch lekarzy na nfz aby mieć badania a prywatnie co 2tyg aby się uspokoić w 18tyg kupiłam sobie detektor tętna i to był najlepszy zakup!!! Codziennie wieczorem słuchałam małego do czasu aż w 20tyg poczułam ruchy teraz detektora używam czasem :-) trzeba myśleć pozytywnie chociaż jest ciężko :-)

Ja kupiłam na olx za 90zł i nie żałuję ani chwili bo zaoszczędzony super i większą kasa za wizytę. Mam do tego cukrzycę i od początku jestem na insulinie. Sama jestem urodzona 8sierpnia a mój mąż 1sierpnia dlatego też taki bliski mi jest ten miesiąc

Modłę codziennie aby mój Synek był zdrowy i urodził się planowo, trzeba myśleć pozytywnie inaczej można zwariować . jak będziesz chciała pogadać lub o coś zapytać pisz na priv: -)

hej dziewczyny, melduje si ei ja z polski.

lot byl ohydny. nie dosc ze opozniony o 2h, bo jakies wgniecenie w samolocie bylo, to tak mnei potwornie zoladek bolal,ze myslalam ze sie w samolocie rozbecze, a ja n prawde twarda baba jestem i alo co mnei rusza. nie moglam soebi znalezc miejsca, chodzilam, wginalam sie.. draaaamat.
no ale juz jetsesmy i mam nadzieje,ze bedzie ok w drodze do uk.

My chcieliśmy bardzo Ignacego - ale siostra urodziła pierwsza i ukradła ;) Obecnie na tapecie Leon/Bruno i Pola. Ja marzę o Bazylim lub Beniaminie ale jestem straszliwie osamotniona w swojej miłości do tych imion... ooo i jeszcze Konstanty i Kosma... :tak:
blerko, moj mlodszy syn mial byc bazyli, ale jego chrzestny ukradl je mi, wiec luai ma bazyli na drugie imie.
a bazylki to fajne chlopaki sa.

leona my teraz planujemy, a dziewczynke do LEA i Leon, a juz mam Jozia i Lulka (Luai)
mi sie strasznie podoba Klara, ale maz niet :p

kaisetta, moj drugi brat ma Lilianke, cudowne dziewcze o pieknym imieniu. mam do niego sentyment

magus, trzymam kciuki! dobrze bedzie!!! nie stresuj sie kochana

keistuszek, witaj :)

anney ale miałaś przygody. To samolot może lecieć z wgniecieniem? ja to nie wiem co bym zrobiła, ogólnie to panikara jestem jeśli chodzi o samoloty :no: boje się latać

reklama
Do góry