reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Starająca ja na początku chodziłam do dwóch lekarzy na nfz aby mieć badania a prywatnie co 2tyg aby się uspokoić w 18tyg kupiłam sobie detektor tętna i to był najlepszy zakup!!! Codziennie wieczorem słuchałam małego do czasu aż w 20tyg poczułam ruchy teraz detektora używam czasem :-) trzeba myśleć pozytywnie chociaż jest ciężko :-)

Ja kupiłam na olx za 90zł i nie żałuję ani chwili bo zaoszczędzony super i większą kasa za wizytę. Mam do tego cukrzycę i od początku jestem na insulinie. Sama jestem urodzona 8sierpnia a mój mąż 1sierpnia dlatego też taki bliski mi jest ten miesiąc

Modłę codziennie aby mój Synek był zdrowy i urodził się planowo, trzeba myśleć pozytywnie inaczej można zwariować . jak będziesz chciała pogadać lub o coś zapytać pisz na priv: -)

hej dziewczyny, melduje si ei ja z polski.

lot byl ohydny. nie dosc ze opozniony o 2h, bo jakies wgniecenie w samolocie bylo, to tak mnei potwornie zoladek bolal,ze myslalam ze sie w samolocie rozbecze, a ja n prawde twarda baba jestem i alo co mnei rusza. nie moglam soebi znalezc miejsca, chodzilam, wginalam sie.. draaaamat.
no ale juz jetsesmy i mam nadzieje,ze bedzie ok w drodze do uk.

My chcieliśmy bardzo Ignacego - ale siostra urodziła pierwsza i ukradła ;) Obecnie na tapecie Leon/Bruno i Pola. Ja marzę o Bazylim lub Beniaminie ale jestem straszliwie osamotniona w swojej miłości do tych imion... ooo i jeszcze Konstanty i Kosma... :tak:
blerko, moj mlodszy syn mial byc bazyli, ale jego chrzestny ukradl je mi, wiec luai ma bazyli na drugie imie.
a bazylki to fajne chlopaki sa.

leona my teraz planujemy, a dziewczynke do LEA i Leon, a juz mam Jozia i Lulka (Luai)
mi sie strasznie podoba Klara, ale maz niet :p

kaisetta, moj drugi brat ma Lilianke, cudowne dziewcze o pieknym imieniu. mam do niego sentyment

magus, trzymam kciuki! dobrze bedzie!!! nie stresuj sie kochana

keistuszek, witaj :)

anney ale miałaś przygody. To samolot może lecieć z wgniecieniem? ja to nie wiem co bym zrobiła, ogólnie to panikara jestem jeśli chodzi o samoloty :no: boje się latać

reklama
Do góry