reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Spoko nie jestescie same tez mam zle mysli bo cos mnie zaczyna kuc w brzuchu tak inaczej :( oby tylko nie to :( buziaczki mam 5 tydz dop boje sie strasznie :( kciiuki za was trzymam razem z moim skarbem

Starajaca wszelkie bole brzucha, okolic pepka, podbrzusza, jajnikow itp na tym etapie sa jak najbardziej w porzadku !! Wszystko przez rozciagajaca sie macice, wszystko nam sie w brzucholach przestawia :D ja dzis dojsc do mamy nie moglam, takie mialam klucie jajnika :D takze bez stresu kobitko ! :)
Ide lulac bo pewniej moj piekny z rana zrobi 'niechcacy' pobudke :D dobranooc :)

Hej mamuski a ja juz spac nie moge :( brzuch juz mnie nie bolo tak baardzo ale pic mi sie strasznie chce tez tak macie ?? Moze jeszcze zasne na godz w koncu mam odpoczywac jestem na l4 .Pozdrawiam mamuski milego dnia kciuki za wszystkie kochane :)

Ja tez przesypiam cqle dnie a w nocy spie po godzince i nastepna godzinke sie wierce :) Picie ?? Mam zawsze wode mineralną przy łóżku w sypialni :p

Dzis o 9 , mam spotkanie ze swoim gp w celu potwierdzenia ciąży wiec 3 kciuki !
A o 15 ide na usg prywatnie i moze przepisze mi jakies leki na podtrzymanie po ostatnim poronieniu, bo na gp nie mam co liczyc. Oni leczą ciaze dopiero po 3 poronieniach a w bez poronien od 12 tygodnia :/
Aaaa no i strasznie mnie cycuchy bola ! A jakie to dziwne uczucie poczuc bolace cycuchy od 6 mies, od tylu nie bolaly mnie nic a nic nawet na okres:)

Kochana kciuki za was ktory masz tydzien mamuska ? Ja jutro juz 6 ale 7 przdemna tez poronilam 2 razy w 7 tyg niestety :( dlatego tez mam baardzo obawy czy sie udaaa tym razem ale niby do 3 razy sztuka he he he co do cycuchow tez bolla :( ehh ale oby tylko bylo dobrze przezyjemy wszystko prawda ?? :)

Dziewczyny trzymam za was kciuki !! Wiem jak to jest czekać na kolejna wizytę w stresie czy się uda jak już się dziecko wcześniej straciło. Ja poroniłam 4 lata temu w 8 tyg teraz jestem już w 24tyg i trzeba myśleć pozytywnie !! Początki są trudne ale trzeba to przetrwać :-) jeśli chodzi o spanie od początku mam z tym problem jestem od 9tyg ciąży na l 4 a dziś nie śpię od 3.30a poszłam spać przed 1więc długo nie spalam: -) życzę wam spokojnych zdrowych i donoszonych ciąż :-)

reklama
Natasza86 dziekujemy ze nas rozumiesz nasz strach o nasze dzieciatka pod sercem :) obysmy tylko mogly sie chwalic naszymi skarbami tylko tego teraz pragniemy DZIEKUJE Z GLEBI SERCA ♡

Do góry