reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Witajcie mamuśki ;) dołączam do Was. Jestem zaskoczona i całkowicie zielona w temat. Nasz bejbik to całkowita niespodzianka.Ale już zaczęłam go Kochać<3 Wiem ze to 4,5 tydzień .24 .12 mam wizytę i będę znała termin.

Foxy witaj :) i nie panikuj jak na wizycie bedzie sam pecherzyk bez bejbola! Na tym etapie to normalne :)
Marand trzymam kciukasy zeby skonczylo sie dobrze i bezbolesnie ! :)
Lucalew a nie mowilam?!?! Wiec prosze mi tu sie nie stresowac :D

Ja dzis masakra.... Zawroty glowy i spaaaaaaaaac.... A i strasznie mnie muli, chyba dzis bede przytulac porcelane :(
Za dwa dni wizyta, ciekawi mnie co sie okaze... Ale taka mam cicha nadzieje, ze bedzie dobrze :> w poprzedniej ciazy czulam sie super poza bolacymi piersiami, a teraz po prostu zywy trup.... Wiec moze to dobry znak !

magdus- już widziałam swój pęcherzyk i dlatego jestem zaskoczona... Normana wizyta u gin. profilaktyczne usg ,a tammm pierwsza myśl rak,a później bejbik.. po zrobieniu 4 testów wykluczyło całkowicie nowotwór .. :happy:

Witaj Foxy, gratuluje :-)

Dzieki Magdus to tez dzieki Waszym kciukom :-)

Dobrze ze Ci tez sie nastawienie zmienilo, ja tez jestem dobrej mysli odnosnie Twojej poniedzialkowej wizyty. Zycze Ci tego z calego serca zebys tez moga juz sie nie stresowac i zobaczyc malenstwo :-) Kciukasy trzymam caly czas.

Mnie tez zaczelo dzisiaj sie krecic w glowie, piersi tez bardziej wrazliwsze, zobaczymy, odetchnelam troche po dzisiejszej wizycie :-)

Foxy no ja tez juz w okolicach 4 tyg zeszlym razem widzialam :p ale tak jak mowie, nastepnym razem mpze byc bejbol a nie musi takze don't panic :D
Lucalew wiesz nie chodzi o zmiane nastawienia. Zgubilam gdzies po drodze uczucie przygnebienia po prostu :D wiesz, nie mam wplywu zbyt duzego na to co sie stanie. Zartuje, usmiecham sie, z mezem gadamy o tym jakie to dziecko bedzie mialo beznadziejnych rodzicow i jest ok :D
Jesli bede miala plakac to w poniedzialek i nic tego nie zmieni :> ale jesli jednak jest ok to szkoda zeby bejbol myslal ze jego mama jest przykra i wiecznie zasmucona

reklama
czyli jak miałam USG i testy były pozytywne i gin powiedziała,ze to ciąża -za tydzień może się okazać ,ze zniknie?(nie śmiać się już pisałam,ze jestem zielona w temacie ;)

Do góry