reklama
Akuku
Fanka BB :)
Magdus no wlasnie to mialam pisać ..ale wiesz rolety mam zasloniete i balam sie za gwiazda spadnie i zyczenie me sie spelni..wowczas wygladalabym jak zmutowany cyklop. Dobra obejrzala jeden odcinek ide siknac i spac. 2i pol godziny (nie) snu za mna. Rano wstane i bede jeczec i narzekac ! Tralalalla
lucalew
JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)
Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Jutro mam badania, oby byly dobre, oby byly dobre, oby byly dobre
Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)
Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)
lucalew
Magdus dzieki i dobrej nocy i slodkich kolorowych snow :-)
anney
JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)
jesli wygram proces na bank w polsce bede rodzic.
bede glownie w gansku i gdyny przez te 3 dni, wiec jak najbardziej na kawe musimy sie spotkac! zanim wylece pw i sie umowimy.
ide dalej rysowac. spijcie dobrze. scikam was. to byl dobry dzien.
...w dobrych rękach.jadę do zakopanego z m na 4 dni.
jlnx gratuluję udanej wizyty a za 2 tyg.same dobre wieści będą!
podziwiam Was za te nocne pisanie. ja coś spac nie mogę. źle śpię i nie mogę uznać, często się budze , ale nie w głowie mi fb czy bb w nocy
wczoraj synio padł mi o 19, to i wstał po 5 :/
jlnx gratuluję udanej wizyty a za 2 tyg.same dobre wieści będą!
podziwiam Was za te nocne pisanie. ja coś spac nie mogę. źle śpię i nie mogę uznać, często się budze , ale nie w głowie mi fb czy bb w nocy
wczoraj synio padł mi o 19, to i wstał po 5 :/
beata88
Super Jlnx że dobre wieści no nie mogło być inaczej ;-) i za dwa tyg znów zobaczysz maleństwo no zazdroszczę no ;-)
Akuku ty ti jesteś pozytywnie zakrecona! Uwielbiam takich ludzi, zarażasz optymizmem!:-)
Tak ja też to pamiętam "telefon zostaje w salonie" TAK JASNE ;-);-)
Anney ale się Tobą zajęli no no to teraz będziesz miała dobrą opiekę i dobrze niech chuchają na zimne
Aaga do Zakopanego jedziesz? Weź mnie w walizkę;-) zakochana jestem w Zakopanem tylko szkoda mi tych koni latem :-(
Akuku ty ti jesteś pozytywnie zakrecona! Uwielbiam takich ludzi, zarażasz optymizmem!:-)
Tak ja też to pamiętam "telefon zostaje w salonie" TAK JASNE ;-);-)
Anney ale się Tobą zajęli no no to teraz będziesz miała dobrą opiekę i dobrze niech chuchają na zimne
Aaga do Zakopanego jedziesz? Weź mnie w walizkę;-) zakochana jestem w Zakopanem tylko szkoda mi tych koni latem :-(
reklama
Akuku
Anney ja z Gdanska ogolnie wiec moze sie kiedys spotkamy !
Aaga milego wyjazdu. Odpocznij naladuj baterie na full i moze jakies akumulatory wez i pozniej bedziesz wymieniac hehe
Beata nie zawsze jestem taka pozytywna. Al tak jest latwiej.
Ja sie nie wyspalam
Ale vede blagac m po nockacg by mi dal spac ! To sie nazywa rownosc !!
Aaga milego wyjazdu. Odpocznij naladuj baterie na full i moze jakies akumulatory wez i pozniej bedziesz wymieniac hehe
Beata nie zawsze jestem taka pozytywna. Al tak jest latwiej.
Ja sie nie wyspalam
Ale vede blagac m po nockacg by mi dal spac ! To sie nazywa rownosc !!