reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Magdus no wlasnie to mialam pisać ..ale wiesz rolety mam zasloniete i balam sie za gwiazda spadnie i zyczenie me sie spelni..wowczas wygladalabym jak zmutowany cyklop. Dobra obejrzala jeden odcinek ide siknac i spac. 2i pol godziny (nie) snu za mna. Rano wstane i bede jeczec i narzekac ! Tralalalla ;)

JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)

Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Jutro mam badania, oby byly dobre, oby byly dobre, oby byly dobre

Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)

JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)

Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Jutro mam badania, oby byly dobre, oby byly dobre, oby byly dobre

Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)

jesli wygram proces na bank w polsce bede rodzic.

bede glownie w gansku i gdyny przez te 3 dni, wiec jak najbardziej na kawe musimy sie spotkac! zanim wylece pw i sie umowimy.

ide dalej rysowac. spijcie dobrze. scikam was. to byl dobry dzien.

...w dobrych rękach.jadę do zakopanego z m na 4 dni.

jlnx gratuluję udanej wizyty a za 2 tyg.same dobre wieści będą!

podziwiam Was za te nocne pisanie. ja coś spac nie mogę. źle śpię i nie mogę uznać, często się budze , ale nie w głowie mi fb czy bb w nocy :)

wczoraj synio padł mi o 19, to i wstał po 5 :/

Super Jlnx że dobre wieści no nie mogło być inaczej ;-) i za dwa tyg znów zobaczysz maleństwo no zazdroszczę no ;-)

Akuku ty ti jesteś pozytywnie zakrecona! Uwielbiam takich ludzi, zarażasz optymizmem!:-)
Tak ja też to pamiętam "telefon zostaje w salonie" TAK JASNE ;-);-)
Anney ale się Tobą zajęli no no to teraz będziesz miała dobrą opiekę i dobrze niech chuchają na zimne

Aaga do Zakopanego jedziesz? Weź mnie w walizkę;-) zakochana jestem w Zakopanem tylko szkoda mi tych koni latem :-(

reklama
Anney ja z Gdanska ogolnie wiec moze sie kiedys spotkamy !

Aaga milego wyjazdu. Odpocznij naladuj baterie na full i moze jakies akumulatory wez i pozniej bedziesz wymieniac hehe ;)

Beata nie zawsze jestem taka pozytywna. Al tak jest latwiej.

Ja sie nie wyspalam
Ale vede blagac m po nockacg by mi dal spac ! To sie nazywa rownosc !!

Do góry