reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Magdus no wlasnie to mialam pisać ..ale wiesz rolety mam zasloniete i balam sie za gwiazda spadnie i zyczenie me sie spelni..wowczas wygladalabym jak zmutowany cyklop. Dobra obejrzala jeden odcinek ide siknac i spac. 2i pol godziny (nie) snu za mna. Rano wstane i bede jeczec i narzekac ! Tralalalla ;)

JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)

Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Jutro mam badania, oby byly dobre, oby byly dobre, oby byly dobre

Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)

JInx gratuluje wizyty, najwazniejsze ze z malenstwem wszystko dobrze :-)

Akuku apatatko :-) no mnie tez sie naderwal paznokiec i juz sobie go skrocilam ale nie pomoglo i bede musiala teraz wszystkie mocno przyciac a lubie dlugie noo :-)
Tak te male rzeczy a juz mialam mowic ze sie juz stresuje od paru dni przed piatkowa wizyta a co :-)
Jutro mam badania, oby byly dobre, oby byly dobre, oby byly dobre

Anney super ze na fajna babke trafilas i bedziesz miala dobra opiekę moze zdecydujesz sie jednak na porod w uk?
Pamietasz o kawie? Kiedy bedziesz nastepnym razem w pl zebysmy mogly sie spotkac na kawe bo teraz to pewno masz napiety grafik? :-)

jesli wygram proces na bank w polsce bede rodzic.

bede glownie w gansku i gdyny przez te 3 dni, wiec jak najbardziej na kawe musimy sie spotkac! zanim wylece pw i sie umowimy.

ide dalej rysowac. spijcie dobrze. scikam was. to byl dobry dzien.

...w dobrych rękach.jadę do zakopanego z m na 4 dni.

jlnx gratuluję udanej wizyty a za 2 tyg.same dobre wieści będą!

podziwiam Was za te nocne pisanie. ja coś spac nie mogę. źle śpię i nie mogę uznać, często się budze , ale nie w głowie mi fb czy bb w nocy :)

wczoraj synio padł mi o 19, to i wstał po 5 :/

Super Jlnx że dobre wieści no nie mogło być inaczej ;-) i za dwa tyg znów zobaczysz maleństwo no zazdroszczę no ;-)

Akuku ty ti jesteś pozytywnie zakrecona! Uwielbiam takich ludzi, zarażasz optymizmem!:-)
Tak ja też to pamiętam "telefon zostaje w salonie" TAK JASNE ;-);-)
Anney ale się Tobą zajęli no no to teraz będziesz miała dobrą opiekę i dobrze niech chuchają na zimne

Aaga do Zakopanego jedziesz? Weź mnie w walizkę;-) zakochana jestem w Zakopanem tylko szkoda mi tych koni latem :-(

reklama
Anney ja z Gdanska ogolnie wiec moze sie kiedys spotkamy !

Aaga milego wyjazdu. Odpocznij naladuj baterie na full i moze jakies akumulatory wez i pozniej bedziesz wymieniac hehe ;)

Beata nie zawsze jestem taka pozytywna. Al tak jest latwiej.

Ja sie nie wyspalam
Ale vede blagac m po nockacg by mi dal spac ! To sie nazywa rownosc !!

Do góry