reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Akuku u nas na takie jak Ty mowi sie 'nie do zdarcia' :-) Ciebie to nikt nie pobije, aparatko :-)
Zakopanem !!!! Wprawdzie spedzilam tam tylko 4 dni.... Pojechalismy na mini podroz poslubna z moim, ale wiecej urlopu by nie dostal. Chcielismy gdzie indziej bo Zakopane bylo dla nas przereklamowane strasznie. Ale pojechalismy i sie zakochalismy :-) Czesto wspominamy, ze pojechaloby sie :-)

reklama
Akuku nie wiem jak ty rano zwlekasz sie z lozka skoro po nocach tyle siedzisz. I do tego 3 dzieci w domu. Wow. Ja pojde spac po 24 i rano nie moge sie obudzic ale to tez pewnie przez to ze kilka razy w nocy sie budze i wstaje do corki, ktora niestety spi beznadziejnie. Chyba od urodzenia nie przespala jeszcze calej nocy. A ma juz 2 lata! Zastanawiam sie co to bedzie w sierpniu... Wstawac do maluszka i jeszcze do niej, nieeeeee.....

Anney super ze tak sie przejeli i beda na ciebie chuchac i dmuchac.

Jinx ciesze sie razem z toba, ze wszystko ok. No i juz za dwa tyg kolejne ogledziny :-))))

tak tak tak, Zakopane fajne jest :-)

Ja dzisiaj po poludniu ide do gina. To ta wizyt na ktora umowilam sie w zwiazku z ta infekcja. Co prawda po tych lekach ktore mi dali na ip juz mnie nie swedzi ale wydaje mi sie ze uplawy jeszcze nie sa takie jak powinny wiec wizyty nie odmawialam i ide dzisiaj. Mam nadzieje ze zrobi mi usg, ot tak zeby podpatrzec baka :-)

a wogole to mam dzisiaj ambitny plan posprzatac chalupe, dlatego znikam i sie za to biore

dziewuchy! jesteście niemożliwe!!! Wczoraj przecież tu zaglądałam a dziś po prostu nie idzie nadrobić!

Akuku - przepiękny tort!!! narobiłaś sie... A przepis na pierogi z maszyny do chleba to dobrze zapamiętałam, ze do Ciebie się trzeba uśmiechać? ja poproszę... :)

mój pęcherz osiągnął wielkość pół szklanki. dramat. mam dosyć biegania do WC...

Dobrego dnia!

dzien dobry, a move i dobry wieczor ;) spalam prosze pan cale 1.5h. nie moge zasnac. boze swiety, tego jeszcze nie bylo :rofl2:

akuku, o! ile nas tu trojmiastowych jest! na pewno si espokamy. wiem to.

niepokoi mnie milczenie starajacej....

Witam sie i ja. Od wczoraj od 17 nie mam uplawow ale praktycznie caly czas odpoczywam. Ja do Trójmiasta też mam w miarę blisko, mieszkam w okolicach Sztumu ale więcej powie Wam Malbork.

Akuku rozbawiłas mnie do łez, dziękuję krejzolko. Kocham takich wesołych ludzi

Byłam u lekarza z ta noga i jutro będę miała robione usg czy napewno nie ma zakrzepicy.

Przyszedł tez list ze szpitala i wreszcie zobacze swoja fasolke, beata88 jakbys mogła dopisać 23.01

Nawet się trochę zdziwilam ze usg bo z tego co wiem można tez poprostu zrobić test krwi, ale dobrze ze i tak to w ogule sprawdzaja, ale pewnie gdyby nie to ze jestem w ciąży to by to olali.

reklama
Znając służbę zdrowia to zapewne by było jak piszesz. Ja chodzę teraz do ordynatora no i widziałam jak się mną zainteresował w szpitalu. Traktują wszystkich przedmiotowo...

Do góry