reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Martuszka ja nie mierze temperatury ale nie którzy maja bzika na tym punkcie :D

Jutro idę do lekarza na 10 z tą nogą a później mam szczepienie przeciw grypie.

Pytalam w przychodni o wyniki krwi i wszystko ok.

Ale cały czas czekam za listem na usg, dziewczyny w UK czy juz dostalyscie list na pierwsze usg? Widziałam się z położna równy tydzień temu i nic.. Ale mówiła mi ze jakby nie przyszedł do 12 tygodnia to mam do niej dzwonić.. Tylko czemu z gory zakładała ze może nie przyjść?

reklama
jak nowo narodzona przespałam się 2 godziny :D teraz z Emilem będziemy siedzieć do 22 i obiecuje ze od razu się z nim kladam a telefon zostawiam w salonie ! tak wiec mnie nie będzie dziś na pogaduszkach :D muesze się do końca zregenrowac po 2 nieprzespanych nockach :D

ciesze się ze tort się i wam podoba :) jest to dla mnie bardzo mile.

Olka gdzies czytałam ze na terenie polski jest kurier który przewozi torty w chłodni :D fajnie by było jakby z uk do pl można było wyslac :D ale chyba nie można ;/

ide zrobić dzieciom kolacje a i jeszcze lkecje dokonczyc a to już 19... trudno mamusia musiala się przespać :D wiecie z nimi już jest latwiej - wlaczamy bajke lub xbox i mogę się polozyc - oni sa dosyć grzeczni, Najpierw obejrzeli bajke a ptem Alex pogral chwile na xboxie- Victorek nie chciał. Grzecznie czekali az wstane :D jak się maly bobo urodzi już tak nie będzie :)

dobra zajrze jak wysle starszaków do lozka :D

Magduś może masz rację z tym niepotrzebnym stresem, chyba schowam go żeby nie kusił bo do wtorku jeszcze daleko.

Akuku coś ciężko mi uwierzyć że uda Ci się rozstać z telefonem i zrezygnować z nocnych pogaduszek :-D Tak się uśmiałam spoglądając na godzinę jak czytałam Wasze ostatnie rozmowy, które kończyłyście przez pół nocy :-) A Twoi chłopcy nie ubolewają jak oddajesz swoje słodkie dzieła dla klientów?

Martuzka troszkę tak :D i często slysze oo ja chce taki tort :D:D
Pytaja czemu robie torty dla innych ludzi a nie jedziemy na urodziny, powiedziałam ze zarabiam pieniazki na wakacje :D a oni ooo na wakacje to ja mamusiu dam jeszcze swoje pieniazki :D

Kamelle - sposób na ciasto w misce - SUPER. Ulepilam 105! Do tego cebulka i skwarki. Pyszne. Ja zjadłam z 8 a A 40 :) takie pyszne były.
Martuszka- ja nie mierze temp. Nie sadze by to miało znaczenie. W zeszłej ciazy w zimie w krótkim rękawki chodzilam a w tej zamarzam,śpię pod kocem i pierzyna. ..
Fiołeczka-uwazaj na siebie na 300%. Nie dźwigaj, nie biega itp...

Cześć dziewczyny! U mnie rzyganka ciąg dalszy, nie będę wchodzić w szczegóły ale jest masakra.

Fiołeczka a dostałaś jakieś leki? Luteine? Duphaston?

reklama
Fiołeczka i to że ciągle plamisz to nic złego- możliwe że np pękło jakieś naczynko, teraz macica jest bardzo mocno ukrwiona, doszło do krwawienia, ale niewielkiego, więc ta krew powoli wypływa (dlatego jest brunatna, bo to "stare" krwawienie) nawet może to trwac tydzień.
Napisali że ciąża zagrożona, bo plamienie zawsze jest tak traktowane. Ja też plamiłam, a jakbym miała wymienić koleżanki które miały tak samo a teraz mają zdrowe dzieciaczki to nocy by mi zabrakło!

Do góry