reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Dzisiaj mieliśmy ładną pogodę wiec w końcu wyszlam na spacer bo ile można w domu siedzieć z synkiem.. Od razu lepiej się czuje, muszę zacząć codziennie chodzić na takie spacerki.

Akuku, świetny tort. Szkoda ze tak daleko mieszkasz :p

Dzien dobry :-)

Akuku piekny tort, napracowalas sie biedaku, odpoczywaj :-)

Kamelle ciesze sie ze sie trzymasz i do nas zagladasz. U mnie bylo tak ze lekarz powiedzial ze nie szybciej niz po 3 miesiacach, inny ze mozna juz po miesiacu. Jak bylam na kontroli po poronieniu to pytalam lekarza kiedy mozemy sie starac czy rzeczywiscie juz po miesiacu odpowiedzial ze najlepiej po 3 miesiacach tak zeby macicia sie odbudowala i bylo odpowiednie endromendium aby zarodek mogl sie zagniezdzic. Rzeczywiscie u mnie byla to sluszna decyzja ze nie tak szybko bo moglam w miedzy czasie porobic badania genetyczne i nie tylko i dojsc do siebie. Nam sie udalo w sumie od razu po 3 miesiacach :-)

Loveboiled moze rzeczywiscie idz do lekarza sprawdzic ten bol nogi. Wiem ze robi sie usg zyl/dopplera bo sama mialam robione. Na zakrzepice mozna jeszcze zrobic badanie krwi tzw d-dimery. Wiem ze sa jeszcze inne badania krwi ale nie pamietam juz nazwy.

reklama
Do góry