Maradn, super, ze szczepienie udane. U nas tez waga zwalnia, takze nastawiam sie, ze nie bedzie juz takich przyrostow, ale i tak kazdy gram cieszy chyba kazda mame. W poniedzialek chwila prawdy, bedziemy szczepic rota, przy okazji waga oczywiscie. W miedzyczasie podgladam troche na wadze w domu :-)
Akuku, za co Ale przebralas? Zdjecie poprosimy!!! Chlopcy to pewnie za superbohaterow, spiderman & co.
Kasietta, super ze poprawa z nozkami. Oby tak dalej!
Lidia, zadroszcze spacerkow!!! Ja od 2 tyg w domu i tylko za oknem widze sloneczko. U malego w pokoju tak grzeje, jak w te upaly w lecie, hahaha! Ale co zrobic, jak starszaki choruja jeden przez drugiego. Dzis mam cala 3ke w domu, mam nadzieje, ze nie zwariujemy. Powodzenia na chrzcie!
Sann, jak glowka? Mnie tez dzis strasznie boli, migrena albo zatoki, jeszcze nie wiem... Wlalam w siebie juz 2 litry, wiec raczej nie z braku plynow.
Blerka? Jak tam u was?
Ciamona, czym inhalujesz malego? Robisz mu nebulizacje? Ja sie zastanawiam czy w nas nie trafi przy tych kaszlacych starszakach.
Zuzzi, co dzis pysznego gotujesz? M tez jest na twojej diecie czy robisz 2 obiady? Ja z tego wszystkiego nie mam czasu na cwiczenia jak wszystkie dzieci sa w domu, wiec nie moge sie doczekac jak juz wyzdrowieja!!!