reklama
panikara
Fanka BB :)
Zuzzi Szymek też ma dziś zły humor cały dzień. Babci się oberwało bo ja jechałam z m na zabieg i moja mama została z marudą. Smutno jej było bo on zawsze taki grzeczny a z babcią nie :-) dziś w nocy mam dwóch chłopaków do ogarnięcia bo młody nie umie się zaspać a m na prochach i pewnie pocierpi w nocy
lilija
Ja też dziś dużo noszę. Młody skończył wczoraj 7 tydzień i chyba kolejny skok się zaczyna bo strasznie się rzuca i jęczy lub płacze cały dzień. No chyba że po prostu zły humor dziś ma.
Pomiędzy 7 a 9 jest skok :-)
Jutro wrzuce zdjęcie kombinezonu
Akuku, mam 3 różne smoczki, w tym ten Mam, ale nic z tego, bo ona jeżeli w ogóle dłużej śpi beze mnie, to na brzuchu, więc smoczek wypada.
Dzisiaj udało mi się dwa obiady zrobić, bo W nie lubi krewetek, a ja sobie zjadłam.
Zastanawiam się, jak to robicie z tą siłownią. Czy da się dziecko ze sobą zabrać, ale chyba bym musiała i męża i dziecko zabrać, żeby spokojnie potrenować.
Dzisiaj udało mi się dwa obiady zrobić, bo W nie lubi krewetek, a ja sobie zjadłam.
Zastanawiam się, jak to robicie z tą siłownią. Czy da się dziecko ze sobą zabrać, ale chyba bym musiała i męża i dziecko zabrać, żeby spokojnie potrenować.
reklama
Akuku
U nas tez chyba skok bo karmienie Alicji jest tragiczne dzusiaj.. niby chce ale wierci sie i ciaga na boki po czym krzyczy ze leci za szybko.. na zajeciach sie kobiety na mniebpatrzyly jakbym dziecko na sile karmila... dobrze ze ja juz sie tak nie przejmuje hahaha.
Wogle dzisiaj u nas taj cieplo 20 st .. w sali tez cieplo a kobitka trzymala dziecie w wieku Ali jakos w kombinezobie zimowym.. mialam wrazenie ze tulko dla tego ze ladny ..
Alicja dzis ubrana w body znkrotkim sukienka z dlugim rekawem i rajstopki. Niczym nie przykrywalam.. tylko rano jam jeszcze chlodniej bylo.
Ja caly dzien na krotki rekaw.. ale mnie ma co grzac buhahaha.
Chcialabym olac jutrzejsze zajecia chlopcow ale Alex zapowiedzial ze pojdzie na te grupowe wiec pojde .. ale juz na tr popoludniowe gdzie jest zamek do skakania i zjezdzalnia to chyba nie pojdziemy bo mieli to wcxoraj i dzisiaj i juz im sie znudzilo bo dwie godziny wczoraj i dzis...
No dzis była dodatkowo trampolina taka do gimnastyki akrobatycznej
Hulahopy pilki itd itp. Fajnie sie pobawilismy..coprawda ja z Alicja na reku biegalam za pilka ale dalismy rade
Jinx gdyby byla sama Alicja to wzielabym ja w wozek i na silke.. ale z emilem nie da rady .. jakby chociaz bajki ogladal to tablet by dal rade a tak to lipa.. bede musiala cwiczyc w domu..
Pytaj Anney bo ona z Lola na silke chodzi
Wogle dzisiaj u nas taj cieplo 20 st .. w sali tez cieplo a kobitka trzymala dziecie w wieku Ali jakos w kombinezobie zimowym.. mialam wrazenie ze tulko dla tego ze ladny ..
Alicja dzis ubrana w body znkrotkim sukienka z dlugim rekawem i rajstopki. Niczym nie przykrywalam.. tylko rano jam jeszcze chlodniej bylo.
Ja caly dzien na krotki rekaw.. ale mnie ma co grzac buhahaha.
Chcialabym olac jutrzejsze zajecia chlopcow ale Alex zapowiedzial ze pojdzie na te grupowe wiec pojde .. ale juz na tr popoludniowe gdzie jest zamek do skakania i zjezdzalnia to chyba nie pojdziemy bo mieli to wcxoraj i dzisiaj i juz im sie znudzilo bo dwie godziny wczoraj i dzis...
No dzis była dodatkowo trampolina taka do gimnastyki akrobatycznej
Hulahopy pilki itd itp. Fajnie sie pobawilismy..coprawda ja z Alicja na reku biegalam za pilka ale dalismy rade
Jinx gdyby byla sama Alicja to wzielabym ja w wozek i na silke.. ale z emilem nie da rady .. jakby chociaz bajki ogladal to tablet by dal rade a tak to lipa.. bede musiala cwiczyc w domu..
Pytaj Anney bo ona z Lola na silke chodzi