reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jinx, biorę mała w wózku. Nabomban ja przed wyjściem, zeby zasnęła mi w drodze na silke, i jest obok maszyny na jakiej wlasnie ćwiczę, żebym mogła mieć na nia oko. Jak sie zaczyna ruszać, to schodzą, pokołysze wózkiem, ona dalej spi, a ja dalej do ćwiczeń.
A jak sie wybudziła i jest głodna, to cycka i do spania. Staram sie podać zawsze cycka zanim sie do końca wybudzi.

Zaznaczam, ze moje dzieci wychowywane w hałasie i śpią wszędzie.

Ja zimowy mam na 74 chociaż nie jest klockiem. Bedzie w nim latał do kwietnia a nie chciałam kupować 2 zimowych. Cieńszy ma na 68 i rękawki juz prawie pełne, niedługo dosięgnie rękawiczek. A nóżek nie da sie włożyć bo ciagle w gorze :-)

Cos mi sie poruszylo w podbrzuszu ? Dziwne uczucie ..calkiem jakbym dziecko poczula... co to moze byc? Nie dziecko bo my jeszcze nie mielismy naszego pierwszego razu (ciagle przedluzajacy sie polog..)
Aa i chyba sie zbliza owulacja.. ten bol podbrzusza plus plecow..a dzis sluz plodny chyba.. takze chocby nie wiem jak mi sie chcialo nie ma mowy teraz..

Musze o tej spirali poczytac..

Dobra ja zmykam luli luli...

Oby Ala pospala lepiej niz wczoraj bo nie mam skad czerpac energii..

hmm.. z moimi zajęciami grupowymi może być trochę trudniej, chociaż mogłabym spróbować ją obok sali postawić i zająć rowerek tuż przy wejściu. Hałas u nas też nie jest problemem w zasypianiu. Tylko nie wiem, czy ona będzie chciała spać w wózeczku tak długo - w domu raczej tyle nie śpi, ale w sumie jak gdzieś wychodzimy, to zwykle łatwo usypia i śpi długo.

reklama
Nigdy tak jelit nie czulam hm..

Viki sie obudzil poszedl sie napic i siusiu po czym zwymiotowal.. mam nadzieje zeto tylko dla tego ze mu zaszkodzila kielbaska ktora zjad na noc.. Victor w przeciagu pol roku trzeci raz wymiotuje.. dwa razy jelitowka.. za kazdym razem szybko przechodzila.. ale teraz mimo ze sie napil to spi.

Blagam tylko nie jelotowka...

Do góry