reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Jinx, biorę mała w wózku. Nabomban ja przed wyjściem, zeby zasnęła mi w drodze na silke, i jest obok maszyny na jakiej wlasnie ćwiczę, żebym mogła mieć na nia oko. Jak sie zaczyna ruszać, to schodzą, pokołysze wózkiem, ona dalej spi, a ja dalej do ćwiczeń.
A jak sie wybudziła i jest głodna, to cycka i do spania. Staram sie podać zawsze cycka zanim sie do końca wybudzi.

Zaznaczam, ze moje dzieci wychowywane w hałasie i śpią wszędzie.

Ja zimowy mam na 74 chociaż nie jest klockiem. Bedzie w nim latał do kwietnia a nie chciałam kupować 2 zimowych. Cieńszy ma na 68 i rękawki juz prawie pełne, niedługo dosięgnie rękawiczek. A nóżek nie da sie włożyć bo ciagle w gorze :-)

Cos mi sie poruszylo w podbrzuszu ? Dziwne uczucie ..calkiem jakbym dziecko poczula... co to moze byc? Nie dziecko bo my jeszcze nie mielismy naszego pierwszego razu (ciagle przedluzajacy sie polog..)
Aa i chyba sie zbliza owulacja.. ten bol podbrzusza plus plecow..a dzis sluz plodny chyba.. takze chocby nie wiem jak mi sie chcialo nie ma mowy teraz..

Musze o tej spirali poczytac..

Dobra ja zmykam luli luli...

Oby Ala pospala lepiej niz wczoraj bo nie mam skad czerpac energii..

hmm.. z moimi zajęciami grupowymi może być trochę trudniej, chociaż mogłabym spróbować ją obok sali postawić i zająć rowerek tuż przy wejściu. Hałas u nas też nie jest problemem w zasypianiu. Tylko nie wiem, czy ona będzie chciała spać w wózeczku tak długo - w domu raczej tyle nie śpi, ale w sumie jak gdzieś wychodzimy, to zwykle łatwo usypia i śpi długo.

reklama
Nigdy tak jelit nie czulam hm..

Viki sie obudzil poszedl sie napic i siusiu po czym zwymiotowal.. mam nadzieje zeto tylko dla tego ze mu zaszkodzila kielbaska ktora zjad na noc.. Victor w przeciagu pol roku trzeci raz wymiotuje.. dwa razy jelitowka.. za kazdym razem szybko przechodzila.. ale teraz mimo ze sie napil to spi.

Blagam tylko nie jelotowka...

Do góry