lucalew
Fanka BB :)
Akuku, Dziewczyny była u mnie ta położna laktacyjna i nie żałuję ani złotówki babka rewelacja i Akuku się nie zastanawiaj i koniecznie zostań doradca laktacyjna i olej to Tesco. Wiele rzeczy mówiła to co pisałaś tu czy na whatsappie. Sprawdziła jego badania, zwazyla go przed karmieniem i po karmieniu i wyszło że ładnie ssie mimo nakładek aż była w szoku że tak ładnie bo 150ml tak od niechcenia. Sprawdziła jego podniebienie i moje piersi. Doradzila żeby rozkręcic bardziej laktacje żeby raz na jakiś czas np raz dziennie odciagac pokarm w systemie 5-3-1 i pić jedna szklankę herbatki laktacyjnej ale różnej żeby organizm się nie przyzwyczaił do jednej i żeby pić też ********** raz dziennie. Ona podejrzewa że może tak przybierać przez ten refluks i niski poziom żelaza więc poradziła żebym w czwartek jak będę u pediatry wzięła skierowanie na posiew moczu i to żelazo i crp żeby jeszcze raz zrobić a jeśli wyniki będą ok to dalej będziemy szukać ale mam karmić dalej piersią zwłaszcza teraz w okresie jesienno zimowym i mówiła że jak raz na jakiś czas też mu dam mm to tragedii nie będzie ale nie ma takiej potrzeby :-) A i na pobranie krwi i siuskow ta położna przyjdzie do nas do domu w piątek bo pracuje w tej samej przychodni co należymy także rewelacja. Jestem bardzo zadowolona :-) A i mały przybrał 100 g przez 5 dni także te min 20 g dziennie.