reklama
sann91
Fanka BB :)
Dziewczyny jak ubieranie swoje maleństwa na spacer??!
Czasem wydaje mi się że źle to robię hmm.
Czasem wydaje mi się że źle to robię hmm.
lucalew
Zuzzi ale fajnie Olek wygląda, mały elegancik :-)
lucalew
Kruszka my też już dziś mamy mleczko na wyjście dzisiaj 130 ml przez niecałe 30 minut. Ciesze się bardzo bo jest coraz lepiej a mały dalej ciągnie z piersi i widzę że ma co pić :-)
Zuza, jak zachoruje to sama sie zgłosisz. A jak nie to znaczy ze ok :-)
Zuzzi, ślicznie :-)
Ja wkładam raczej to co sobie plus kocyk. Czyli ubranie po domu, na to cienki kombinezon, chustke i czapeczkę letnia. Przykrywam kocem jak spi. A ja mam zawsze 2 bluzki i kurtkę juz ciepła i szalik i rękawiczki. Jak wczoraj tak wiało to kaptur i nie było mi przesadnie ciepło :-)
Zuzzi, ślicznie :-)
Ja wkładam raczej to co sobie plus kocyk. Czyli ubranie po domu, na to cienki kombinezon, chustke i czapeczkę letnia. Przykrywam kocem jak spi. A ja mam zawsze 2 bluzki i kurtkę juz ciepła i szalik i rękawiczki. Jak wczoraj tak wiało to kaptur i nie było mi przesadnie ciepło :-)
reklama
lucalew
Lilija odnośnie tego laktatora Lovi to dokładnie jak piszesz bynajmniej u siebie to zauważyłam że jak włączę ten pierwszy tryb właśnie ten co stymuluje sutka to wtedy więcej mleka ściągam. Uważam że to jest rewelacyjna opcja no i ta siła ssania która można ustawić pod siebie to też super pomysł.