reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Moja córcia tydzień temu w piątek całe popołudnie wymiotowała i położna śr. stwierdziła że to skok rozwojowy i od tej pory codziennie po prawie każdym karmieniu ulewa :( A do tamtego fatalnego piątku było już dobrze, po odbiciu nic nie leciało i teraz się trochę boję czy w tym brzuszku coś zostaje i czy mi prawidłowo przybiera na wadze.

Jeszcze dziś rano obudziła mnie kaszlem :(:(:( ..gorączki nie ma ale kaszel jest :( a na złość dziś sobota i brak lekarza, tylko pogotowie..
a mój mąż jest jeszcze dziś w pracy , fatalnie i nie wiem czy powinnam się tym martwić.

My szczepienie dopiero mamy po 14.10, po 6tyg.. bo w końcu my z końca sierpnia.

reklama
Lucalew mam regulację i jest ustawiona na max.
Papui cieszę się, że wszystko super [emoji4] Widzisz efekty ćwiczeń z Ewką? Ja planuję zacząć na dniach, bo Olek jakby bardziej odkładalny [emoji6]
Akuku czy jeśli dziś mija 3 dzień jako moje mleko jest w lodówce to mogę je zamrozić jeszcze czy już musi dziś Olek zjeść albo do zlewu?

akuku a czy twoj starszy tez probuje bic ale? moj sie uwzial dzisiaj rano ze ja zbije i co go lapalam za reke to znowu prpbowalam, jak mu kaze do innego pokoju wyjsc to krzyczy nieeee i sobie moge pogadac

Ewelinka nie nie probuje jej bic czasem cacy robi za mocno i etedy mowie zeby robil delikatnie.
Ogolnie nie zabraniam mu do niej podchodzic, dotykac glaskac calowac, pokazywac ocxko nosek raczke itd. Mowie mu nadcie razy dziennir ze Alicja go kocha, ze jest super braciszkiem, itd itp.
Byl okres ze podchodzil do niej non stop ja tylko pipnoealM by krzywxy nie zrobil jak nie chcialam by przy niej siedzial to bralam go do zabawy czym ekscytujacym dla niego ;) np lego starszakow..

Ewelinka najwazniejsze jest to zeby nie czul duzych zmian.. nie moze sie czuc odtracany.. ja karmie czesto bawiac sie z emilem albo biore kompa i dzeonimy do babci.. nie nosze prawie Ali lu jak nosze to w chuscie zebym miala rece wolne. No i nie mowie ze nie wopno czego bo Ala... dzievko odbiera to w sposob taki ze przyszla i ja juz nie jestem wazny.

reklama
Do góry