reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Laski,
kocham was ale nie odniose sie dzis do postow, bo juz kilka razy probowalam i za kazdym razem mi zzarlo:angry::angry::angry:

Anciikowa!!! Nie placz prosze, to NIE JEST twoja wina. Twoj spokoj najbardziej mu teraz pomoze, a reszte zrobia lekarze. BEDZIE dobrze!

Magdus, zapytaj mame i tesciowa kiedy zabkowaliscie, raczej wczesniej bym sie nie spodziewala niczego u Liwki. Wszystkie maluchy juz sie nam chyba slinia...

Temat dnia: Magnes
M dzis w delegacje pojechal, koledzy po niego podjechali, jeden samochod mieli zostawic. Niechcacy kluczyki spadly... do studzienki :szok::szok::szok:Pojechali po drugie, a moj zostal i glowkuje. Dzwoni i pyta czy ten magnes jeszcze jest co go sredniak od kolegi dostal - JEST. No i wyciagnal. Brawo M. Wodociagi chcialy za taka usluge tysiaka:tak::tak::tak:

O boziu co za zdzierstwo ! To macie tysiaka do przodu!

Ancikowa jak tam? Jak się czujecie?

reklama
Lunera to masz mcgivera w domu :-)
My po lekarzu, oskrzela czyste, gardło czyste. Na kaszel dostaliśmy mucosolvan w kroplach i kropelki do noska. W czwartek mamy przyjść na szczepienie. Pytanie : macie nawilżacz do powietrza w domu ? Jaki polecacie? Mamy dość suche powietrze w domu i to też nie pomaga leczyć tego przeziębienia. Póki co wieszam pieluchy mokre na grzejnik.

Zrobiłam test żeby przekonać się ile Aleks zje za jednym razem. Dałam mu 90 ml mojego mleczka i wciągnął wszystko. Wygląda na to, że chcąc wyjść na 3-4 godziny będę musiała zostawić co najmniej 200 ml. Dobrze, że mam elektryczny laktator, bo wcale nie idzie to jakoś super szybko i łatwo. Laktator już nic nie wyciąga, a jak ścisnę palcami to jest...

Buahaha wiecie co dałam mężowi na rocznicę kupony i nie wykorzystał nic sprośnego ale oglądam z nim gwiezdne wojny :-D zawsze mnie namawiał a ja się wzbraniałam i proszę ulubiony kupon zostaje dziś wykorzystany. Wíec niech moc będzie z Wami, ja dziś jestem po drugiej stronie mocy ;-)

Zuzzi jezeli chcesz by lecialo wiecej to albo system 7-5-3 albo 10 min z jednej 10 min z drugiej 10 minut przerwy i znowu 10min z jednej i z drugiej i tak przez godz. Przynajmniej raz dziennie ;)
Choc eiadomo im czesciej tym lepiej wtedy sygnal idzie ze potrzeba wiecrj..
Laktator nie jest w stanie sciagnac tyle co dziecko. Calkiem inny system ssania.

reklama
Do góry