lilija
Fanka BB :)
Lucere u mnie podobnie = gdy M`żet nie ogarnia płaczu to wciska mi,że mały głodny i potrafi mieszać palcem przy jego usteczkach tak długo aż mały nie zrobi gestu szukania sutka. Wtedy odp że łapanie sutka nie musi zawsze oznaczać głód, a np chęć bliskości tym bardziej gdy płacze. A więc M_żet musi wtedy inaczej kombinować A efekt jest taki że w 90 przypadkach mały się uspokaja, a tata dumny jak paw!
Nie wiem jak wy ale ja w ogóle mam tak,że nie biegne do małego jak tylko piśnie. Czekam aż się trochę bardziej rozkreci, bo często na pośnięciach się kończy. Dziś jedziemy do teściów, a teściowa staje na baczność gdy tylko mały jęknie,ale wtedy patrzy się na mnie czy reaguje, a gdy brak reakcji to ona też jej nie wykazuje.
Nie wiem jak wy ale ja w ogóle mam tak,że nie biegne do małego jak tylko piśnie. Czekam aż się trochę bardziej rozkreci, bo często na pośnięciach się kończy. Dziś jedziemy do teściów, a teściowa staje na baczność gdy tylko mały jęknie,ale wtedy patrzy się na mnie czy reaguje, a gdy brak reakcji to ona też jej nie wykazuje.