reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Yoohoosek po ciazy tez ginekologa nie zobaczysz... polozna maca brzuch i tyle.. a cytologie robi zwykla pielegniarka na kozetce..

Anney masakra w tym uk...
Czlowiek moze sie obudzic z reka w nocniku przez nich... jak bede w pl to chyba zrobie sobie wszystki najwazniejsze badania..

Fioleczka czekam na wiwsci jak wrocisz.

Sann trzymam kciuki za wizyte jutrzejsza.

Jezusie padam na pysk dziewczyny ;(

Cześć dziewczyny :-)

Witam nowe mamy

Agata śliczne torty. Widać, że robisz to z pasją a nie od niechcenia bo efekt jest powalający

Blerka jak pęcherz?

Lilija co do kawy to ja przed ciążą piłam jedną na miesiąc, więc teraz tym bardziej nie czuję na nią chęci, ale kuszący zapach kawy po wejściu do biura dał mi pewność, że zaszłam w ciąże, bo nigdy wcześniej nie była tak aromatyczna :-d

Co do snów to ja też mam dziwaczne i to po kilka jednej nocy, dlatego ciągle się budzę bo są tak realistyczne…

Fiołeczka współczuję śmigaj na ip bo nie ma sensu się tak stresować i daj znać jak sytuacja

Ja też od wczoraj się zastanawiam co się dzieje ze starającą, bo wcześniej regularnie się odzywała…
Werci słodka ta Twoja Ala :-)

Pupui to odpoczywaj teraz jak dostałaś zwolnienie

Magduś mnie też już piersi prawie nie bolą więc mam nadzieję, że taka kolej rzeczy

Aga i Yoohoosek gratuluję wizyt

Anney współczuje tego co musisz przechodzić i trzymam kciuki za Twoje zdrowie

Ja jestem padnięta po powrocie do pracy… Siedzę przed komputerem nieprzytomna, na co wpływa chyba jeszcze ta paskudna pogoda. Cały czas boli mnie głowa a dziś doszło jeszcze jakieś kłucie w dole brzucha…:-(

Ja też padam. Osłabiona jak nic. Głos prawie straciłam. Jak ja sie ciesze, że nie musze iść do pracy. Już od jutra będę bardziej z Wami.
Zaraz jadę tylko do pracy zawieźć sick note.

Yoohoosek po ciazy tez ginekologa nie zobaczysz... polozna maca brzuch i tyle.. a cytologie robi zwykla pielegniarka na kozetce..

Anney masakra w tym uk...
Czlowiek moze sie obudzic z reka w nocniku przez nich... jak bede w pl to chyba zrobie sobie wszystki najwazniejsze badania..

no dokaldnie akuku.

ja tez zawsze w polsce robie wszystkei badania. chlopcom tez

Martuszka miałam pytac skad wiesz ze mam na imie Agata :D ale chyba się przedstawiałam haha :D

a to mój wozio :D Fotelik przyszedł i wszystko pasuje idealnie :D
Bardzo mi się podboba jest mega praktyczny i tylko brak pompowanych kol :D ale to pikus :)

DSC_0630.jpgfotelik mogę wozic na dole, niestety tylko tylem ale to nie jest problem :D
DSC_0639.jpgto jest dolne siedzenie ulozone na plasko dla niemowlaka (mogę wsadzić miekka gondole - z tylu sa takie klipsy które składam i wtedy mogę sadzac i klasc
DSC_0642.jpgtu widać jak jest zagłówek obniżony i podniesione tak by dziecko lezalo prawie na plasko :D dla niemowlaka idealnie !
DSC_0640.jpgtak tez możemy się wozic...i tu zaglowek wyżej i plecki glebiej :)
DSC_0641.jpgo tu może bardziej widać opcje lezaca w foteliku :D
DSC_0631.jpgbudki się rozkladaja dodatkow, w razie slonca czy wiatru :D
DSC_0632.jpgi ta się będziemy wozic :D
DSC_0633.jpgi tak :D
DSC_0634.jpgi tu oba na plasko , mogę tez uzywac adaptery do fotelika samochodowego przy gornym siedzeniu dzięki czemu na dole jest więcej miejsca :)

Jednym słowem wozek jest ZAJEB.ISTY :D A jamega zadowolona. Emis będzie uzywal od jutra :D

a tu możecie zobaczyć jak działa fotelik :) jest do 13 kg wiec EMil jeszcze w nim pojeździ :D noo :)
Britax Baby Safe Plus SHR II (2013) - Chilli Pepper at Winstanleys Pramworld

Załączniki

• DSC_0630.jpg
    DSC_0630.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0631.jpg
    DSC_0631.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0632.jpg
    DSC_0632.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC_0633.jpg
    DSC_0633.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0634.jpg
    DSC_0634.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0639.jpg
    DSC_0639.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0640.jpg
    DSC_0640.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0641.jpg
    DSC_0641.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 44
  • DSC_0642.jpg
    DSC_0642.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 41
reklama
sper wozek!

i kolor fajny
:-)

moj jozio wlasnie pawiowal.
w s
zkole na przerwie wyszedl tylko w bluzie i pani nie pozwolila mu pojsc po kurtke do szkoly, wymarzl, odebrala go ze szkoly z potwornym bolem glowy, oczy szklane, pawiowal koncertowo, ale juz mu lepiej.
cola
zapodana. zobaczymy co bedzie dalej.
on jes
zcze nigdy sie nie zaziebil :sorry2: mial w zasadzie tylko swoje jelitowe problemy i astma odjelitowa, ktora juz niemalze zginela.

piekna noc si es
zykuje :shocked2: biedulek moj.

Do góry