Loveboiled kiedys w uk tzn w szkocji nie wiem jak w angli ale w 2008 i 2010 mialam po jednym usg na ciaze..wtedy latalam do pl robic usg.
Jak dla mnie to powinni roboc przynajmniej 3 a nawet 4..
Pierwsze na potwierdzenie ciazy drugie w 12 tyg.. trzecie polowkow i przed porodem.. choc wiadomo milo by bylo miec jeszcze jedno ok 30tc
Ja tak mysle zeby zrobic usg jak bede w pl.. ale cY bede to nie wiem jeszcze. Jak nie bede to tutaj chyba pójdę do szpitala.
Wecie jak bylam w ciazy z Alexem ..juz koncowka 34tc jakos .. bardzo sie zdenerwowalam i zemdlalam upadlam na kolana i nie woedzialam czy na brzuch tez ..poszlam do szpitala to mi tylko przylozylo detektor i sprawdzili czy serce bije..zadnego usg itd.. a ja mialam takiego stresa..dla mnie to troche znecanie sie nad kobietami.. w ciazy nie jest sie cale zycie i powinnysmy to przechodzic lagodnie..czyli byc uspokajane..a noc nke uspokoi tak jak usg.
Beata mnie tez tak plecy pobolewaja co jakis czas..i to dosyc mocno ;(
A dzis takie dretwienie na dole brzucha mialam..na szcEscie chwile tylko...
Aaga nir wiem jak przyjeli..powiedzialam przez telefon.. powiedziala ok i ze od pn czyli dzis mam przyniesc zwolnienie lub wrocic pracy... ale oni jiz wiedza ze ja nie wroce..
Gartuluje wizyty
tu nawet mowi żeby miec pelny pecherz i jak nie widac to kaza sie wysiusiac lub napic ...
To odpocznij w zakopcu
choc ja bym chyba nie pptrafila jeszcze Emilka na 4 dni zostawic. Pewnie przez karmienie piersia
Ale wybralabym sie gdzies sama z m.
Fioleczka odpoczywaj i staraj sie nie stresowac ..wiem ze ciezko ale staran sie.
A wlasnie jak sie stresujesz to jedz do szpitala i musza zrobic usg..niezaleznie co Ci polozna powiedziala..musza Cie uspokoic ze jest dobrze
Yoohoosek gratuluje wizyty! Ale ja wam zazdroszcze