reklama
panikara
Fanka BB :)
Lunera a wiesz że to świetny pomysł! U nas nad cmentarzu też jest kasztanowiec :-) śmiejcie się ale mnie te kasztany wyleczyły z bóli reaumatycznych. Dawałam mleko zwykłe nan teraz daję nan ha drogie dziadostwo :/ ja poprawy nie widzę dalej ulewa. My też po usg i doktor nie widział dobrze przełyku bo dziecko nie było przygotowane pod usg w kierunku refluksu. Jedynie zmierzył długość przedprzełykową przepony i ona faktycznie może wskazywać na refluks. Mam iść do lekarza po nowe skierowanie typowo na usg pod kątem refluksu a nie ogólne brzucha. Lucynko do Ciebie pytanie czy Michasia Ty jakoś specjalnie przygotowywałaś do usg czy tez oni cos robili?
lucalew
Cinamona na opisie usg jest odcinek podprzeponowy przełyku nieco skrócony. Wpust podciagniety ku górze. Kat Hissa zbliżony do prostego. Widocznie cechy refluksu żołądkowo przelykowego.
Super ze Hugito już zdrowy :-) przykro z kolei że Maja z infekcja na antybiotyku :-(
Super ze Hugo śpi oby już tak zostało. Dzisiaj Michas 3h ładnie przespal właśnie się budzi.
Panikara co za lekarz masakra. Nie nie przygotowywałam się z małym specjalnie trzeba tylko nakarmić podczas badania.
Super ze Hugito już zdrowy :-) przykro z kolei że Maja z infekcja na antybiotyku :-(
Super ze Hugo śpi oby już tak zostało. Dzisiaj Michas 3h ładnie przespal właśnie się budzi.
Panikara co za lekarz masakra. Nie nie przygotowywałam się z małym specjalnie trzeba tylko nakarmić podczas badania.
lucalew
Blerka zazdroszcze :-)
reklama
Moja też czasem się tak fajnie odzywa. Niestety potrafi też w ciągu chwili z pięknego uśmiechu przejść w płacz. No i jednak jest trochębardziej senna po szczepieniu - pozwoliła mi nawet zrobić obiad, trochę sprzątnąć, potem zjadła i znów śpi u mnie na rękach.