reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
lucalew szkoda ze Michasia meczy ten refluks ale moze teraz zaczniecie jakies leczenie i bedzie lepiej skoro wiadomo juz co mu jest

lunera - sama juz nie wiem, jesli tak to u nas wiekszosc dni to skok bo lepsze noce to rzadkość a i tak nie przekracza wtedy 4 godzin snu ciagiem, poza tym w dzien nie jest jakos starsznie marudny wiec chyba nie, pocieszam sie tylko tym ze starszak i tak był gorszy w nocy

takiego stwora dziś zmajstrowałam, wyląduje w niedziele na torcie dla mojego trzylatka, poznajecie?
111.jpg222.jpg

Załączniki

• 111.jpg
    111.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 60
  • 222.jpg
    222.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 59
Jinx, bo przez antudCzepionkowcow wiedza, ze juz mowić musza i ulotki dać do przeczytania. Masz dobra przychodnie, bo moich kuzynek dzieci jak były szczepione (ostatnie dwa miesiące) to ani ulotek ani czekania po szczepieniu na ewentualne reakcje. I żadna z moich bratowych nie dostawała ulotek przy szczepieniu do przeczytania.
Masz dobra przychodnie i jej sie trzymaj.

Lunera, jak yo zima?? Przecież wczoraj jeszcze ciepło było!

Jinx, my na basen juz chodzimy. Kapiemy sie razem od 3tuhodni. Od 3 miesiąca mamy zablokowana instruktorkę dla małej, zeby nauczyć ja pływać- polecam.

Chilling witaj i zapraszamy do nas :-)Napisz nam coś o sobie i malenstwie :-)

Panikara lepiej sprawdzić i dmuchać na zimne.

Lidia zazdroszczę obecności m tak długo. U nas niestety nie było tak pięknie mimo że ja po cc to ledwo chodziłam i nadal jem nieregularne także wiem co czujesz. Ja to z dnia na dzień widzę że coraz lepiej się poznajemy i on się zmienia i mimo że często jest ciężko i nic nie mogę zrobić to i tak jestem bardzoooo szczęśliwa i jakoś nie mogę uwierzyć że jestem mamą i mam tego małego cudownego śmieszka :-)

Jlnx ooo super ze tak dają te ulotki i każą czekać. Muszę w czwartek zapytać czy też dostanę ulotki do poczytania i czy też mi coś o tych szczepionkach powiedzą.
A na basen też będziemy chcieli chodzić bo w wannie już uwielbia być :-)

Anney kochana Michas ponoć mało na wadze przybiera dlatego pediatra zalecila dokarmiac mm czego akurat nie robię i zlecila usg brzuszka i badanie moczu na posiew, morfologie i mocz. On też ma tak ze sobie śpi i nagle zaczyna strasznie płakać aż się zanosi i czasem tak robi jak jest przy piersi podczas karmienia wiec lekarka podejrzewa ukryty refluks że nie musi ulewac tylko mu się cofa mleczko i dlatego tak reaguje. Nic wizyta w czwartek zobaczymy.
A jak Twoje kolano, lepiej już, zagoilo się?

Marand no dokładnie dobrze ze wiadomo co mu jest i będzie można mu jakoś pomóc.
Stwór piękny ale niestety słaba jestem w tematyce bajek :-)

Lunera co Ty mówisz jaka zima aż muszę pogodę obejrzeć na nadchodzące dni.

Anney super z tym wspólnym kampaniem :-)

Luca a co tam wyszlo na tym usg?
No tak, moze byc refluks ukryty niestety...
Ja naprawde polecam wizyte u osteopaty dzieciecego. U nas po dwoch sesjach jest duzo lepiej. Dalej ulewa, ale wydaje mi sie ze ciut mniej i po karmieniach juz nie placze z powodu cofajacej sie tresci. Czasem jeszcze zdarzy sie ze pochlipuje ale jest duzo lepiej.

Ja bylam u pediatry. Jesli chodzi o Maji wezel na szyji to ma jakas infekcje, bo jest ropa w srodku i mam jej podawac przez 2 tyg antybiotyk.
Oskrzela Hugo czyste[emoji3]
W koncu[emoji3] nawet ja sama czulam ze jest juz lepiej bo nic mu tam nie rzezilo.

Dzieci spia[emoji3][emoji3][emoji3] a ja pakuje walizki bo w czwartek wyjezdzamy do tesciow na 10 dni. Juz "skacze" z radosci...

Anney witaj babo[emoji8]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry