reklama
Chilling Witaj, rozgość się... skoro nas czytałas to nas już znasz, napisz coś o sobie żebyśmy my mogły Cię poznać
Jinx - u nas tez kupy prawie po każdym posiłku
Lunera - zazdroszcze...7,5 h! pieknie
Panikara - zdrówka dla Szymka!
Akuku - jak dziś??
Cina - oby dzień był lepszy niż poranek
Jinx - u nas tez kupy prawie po każdym posiłku
Lunera - zazdroszcze...7,5 h! pieknie
Panikara - zdrówka dla Szymka!
Akuku - jak dziś??
Cina - oby dzień był lepszy niż poranek
marand
pełna szczęścia
Chilling ja nie mam nic przeciwko. Rozgosc sie:-)
Jlnx gratuluje miejsca na podium:-)
Amor ja mam espumisan 100 wiec daje tak po 7 kropli rano i wieczorem.
Powodzenia babeczki na wizytach i szczepieniach. Kciuki.
U nas znow kiepska noc. Co 2 godziny sie budzil. Je czesciej niz w dzien normalnie
Jlnx gratuluje miejsca na podium:-)
Amor ja mam espumisan 100 wiec daje tak po 7 kropli rano i wieczorem.
Powodzenia babeczki na wizytach i szczepieniach. Kciuki.
U nas znow kiepska noc. Co 2 godziny sie budzil. Je czesciej niz w dzien normalnie
Cześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było bo moja córa już ma 5tyg, ale jest nadal bardzo wymagającym uwagi dzieckiem, teraz akurat śpi w bujaczku. Mój mąż wrócił do pracy po miesiącu w domu z nami, ale jeszcze ten tydzień chodzi do pracy i idzie na urlop na 2tyg bo po porodzie dostał 3tyg opieki na mnie Powiem Wam że ciężko jest mi gdy mój mąż jest w pracy bo posiłki mam nieregularne, w pośpiechu i tylko potem boli mnie brzuch od szybkiego jedzenia, bo moja córa zasypia tylko od razu na spacerze w wózku, albo jest spokojna niedługo w bujaczku, a najlepszym uspokajaczem są ramiona taty moja córa jest typową "córeczką tatusia"
ale mamy postępy.. dziś była cudowna noc, karmienie o 19, potem o 00,30, o 3 i 6 rano coraz więcej śpi w nocy
coraz łatwiej jest mi ogarnąć córeczkę
Pozdrawiam wszystkie mamy
ale mamy postępy.. dziś była cudowna noc, karmienie o 19, potem o 00,30, o 3 i 6 rano coraz więcej śpi w nocy
coraz łatwiej jest mi ogarnąć córeczkę
Pozdrawiam wszystkie mamy
lucalew
Fanka BB :)
My po usg brzuszka i niestety wygląda na to że ma ten refluks
Zobaczymy co pediatra powie w czwartek. Wyniki krwi i moczu wyglądają ok, czekamy na wynik posiewu. Jutro wizyta u gina.
Zobaczymy co pediatra powie w czwartek. Wyniki krwi i moczu wyglądają ok, czekamy na wynik posiewu. Jutro wizyta u gina.
anney
Fanka BB :)
Wiele dzieci ma refluks. Józio i Luai maja, nie ma co sie martwić, sa gorsze schorzenia.
Głowa do gory.
Dzień dobry paniom[emoji16][emoji16][emoji16]
Na brzuszki polecam olejek z rumianku! Smarować dupke i plecy na dole, baczenie armatnie wręcz
Głowa do gory.
Dzień dobry paniom[emoji16][emoji16][emoji16]
Na brzuszki polecam olejek z rumianku! Smarować dupke i plecy na dole, baczenie armatnie wręcz
Lucynko, przykro, ze maly cierpi. Ale moze teraz bedziesz wiedziala jak mu ulzyc.
Lidia, fajnie ze sie odezwalas. My standardowo mamy taka noc jak twoja, tylko dzisiaj troche wiecej spi, w dzien tez, biedny jest oslabiony.
Jinx, ja nie mam slow na te twoje wyczyny sportowe :-) Co to bedzie jak ci forma w pelni wroci a mala da odpoczac w nocy???
Marand, skok?
Panikara, a jakie mleko dajesz?
Chiling, witamy! Skad jestes?
Od jutra zima idzie, ja dzis odkurzylam wszystkie czapki, szaliki i rekawiczki, susza sie w lazience... A tak bylo pieknie jeszcze wczoraj, sloneczko, do lekarza poszlismy przez Powązki, tyle kasztanów naspadało, że budkę postawiłam, żeby mały nie dostał, hahaha. A w parku wszystkie wyzbierane, także Panikara, mam dla ciebie podpowiedź, gdzie szukać, na cmentarzu :-) Mój dziadek tez zawsze trzymał w łózku i jeszcze pod telewizorem.
Lidia, fajnie ze sie odezwalas. My standardowo mamy taka noc jak twoja, tylko dzisiaj troche wiecej spi, w dzien tez, biedny jest oslabiony.
Jinx, ja nie mam slow na te twoje wyczyny sportowe :-) Co to bedzie jak ci forma w pelni wroci a mala da odpoczac w nocy???
Marand, skok?
Panikara, a jakie mleko dajesz?
Chiling, witamy! Skad jestes?
Od jutra zima idzie, ja dzis odkurzylam wszystkie czapki, szaliki i rekawiczki, susza sie w lazience... A tak bylo pieknie jeszcze wczoraj, sloneczko, do lekarza poszlismy przez Powązki, tyle kasztanów naspadało, że budkę postawiłam, żeby mały nie dostał, hahaha. A w parku wszystkie wyzbierane, także Panikara, mam dla ciebie podpowiedź, gdzie szukać, na cmentarzu :-) Mój dziadek tez zawsze trzymał w łózku i jeszcze pod telewizorem.
reklama
Chilling, witaj.
My po szczepieniu. W czasie badania i potem szczepienia trochę pokrzyczała, ale jak ją potem wzięłam na ramię, szybko się uspokoiła. U nas w przychodni trzeba po szczepieniu pół godziny zostać, a i w trakcie wszystko dokładnie mówią, czego się spodziewać i dają opakowania z ulotkami. Zupełnie nie tak, jak zwykle twierdzą antyszczepionkowcy. Teraz jesteśmy w domu i na razie nawet obrzęku nie ma, spać niestety też nie chce w dzień, jak zwykle. Waga u nas to 4945, czyli ładnie przybiera, 50 centyl. Zdziwiłam się, bo myślałam, że jest tłuściutka, a tu pani, która szczepiła, mówi, że chuda. Pewnie po moim mężu długa jest, bo on ma 1.92. Ulewaniem mam się nie przejmować, skoro ładnie przybiera, być może to z przejedzenia, czemu się nie dziwię. Wracając byłam na bazarku, kupiłam m.in. śliwki - będą powidła na zimę
Wybieracie się na basen z maluchami? Kiedy? Podobno można zacząć w 3-4 miesiącu, ja pewnie najpierw zgodnie z sugestiami Zawitkowskiego, spróbuję wspólnej kąpieli w wannie.
My po szczepieniu. W czasie badania i potem szczepienia trochę pokrzyczała, ale jak ją potem wzięłam na ramię, szybko się uspokoiła. U nas w przychodni trzeba po szczepieniu pół godziny zostać, a i w trakcie wszystko dokładnie mówią, czego się spodziewać i dają opakowania z ulotkami. Zupełnie nie tak, jak zwykle twierdzą antyszczepionkowcy. Teraz jesteśmy w domu i na razie nawet obrzęku nie ma, spać niestety też nie chce w dzień, jak zwykle. Waga u nas to 4945, czyli ładnie przybiera, 50 centyl. Zdziwiłam się, bo myślałam, że jest tłuściutka, a tu pani, która szczepiła, mówi, że chuda. Pewnie po moim mężu długa jest, bo on ma 1.92. Ulewaniem mam się nie przejmować, skoro ładnie przybiera, być może to z przejedzenia, czemu się nie dziwię. Wracając byłam na bazarku, kupiłam m.in. śliwki - będą powidła na zimę
Wybieracie się na basen z maluchami? Kiedy? Podobno można zacząć w 3-4 miesiącu, ja pewnie najpierw zgodnie z sugestiami Zawitkowskiego, spróbuję wspólnej kąpieli w wannie.
Ostatnia edycja: