reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucalew moze sprobuje z tym czopkiem.
Wiem ze dzieci karmione piersia moga naprwde dlugo nie robic kupy i jest to caklowicie normalne jednak tyle juz dni troche mnie to martwi. Chociaz w sumie nie widac po nim zeby sie przez to meczyl.

Amor wspolczucia.

Mam juz dosc tego jego spania. Spi mi normalnie po 20max 30 min. Nic nie moge zrobic..

Ja przejrzalam ciuchy ktore mam na rozmiar 68, zeby wiedziec co mam pomalu dokupywac bo bak zaczyna juz chodzic w rozmiarze 62.
Pralka z jasnymi kolorami juz sie pierze.

Panikara oby nic nie wyszlo na usg.
Ja bylam z refluksem u specjalisty i mowil ze jesli dobrze przybiera to nie powinnam sie tym martwic chociaz jest to uciazliwe bo co chwile albo on mokry albo ja. Przebieram go kilka razy dziennie bo przeciez e mokrym body nie bedziw lezal.
W wiekszosci przypadkow gdy jest to zwykly refluks to mija ok 3-4 miesiaca ale czesem moze to sie ciagnac nawet do roku.
Mam nadzieje ze u nas minie szybciej...

Cina u nas najdluzej nie bylo kupki 10 dni tez sie martwilam ale lekarka mowila ze to normalne przy kp

reklama
;-( chce mi sie płakać na mysl ze muszę siku isc... Masakra.

Moj mały tez tak czasem ulewa. Wczoraj przed przyjściem gości musiałam go 3 razy przebierać. ;-( dzisiaj za to nie ulał w ogóle....

Jestem tak padnięta dzisiejszym dniem ze szok...

Amor mozna leki brac przy kp. TrEba tylko sprawdzic z jakiej grupy jest.
Zuzagk wieksze pekniecia dluzej sie moga goic. Zreszta to wszystko zalezy od konkretnego organizmu. Jednemu goi sie szybciej drugiemu wolniej.

Cina super ze rodzocir inni pomogli ;)

Panikara super ze Szymus taki dzielny ;)
Wspolcxuje rego ropnia ;/ jak to sie stalo ze go masz ?

Cinamona nie martw sie zrobi kupke. Mleko kp trawi sie nirmal bez resztkowo. Po drugie on nadmiar ulewa.
Mi emil kiedys 14 dnu bez kupy byl alr brzuch nir bolal.. mialam czekac jeszcze max dwa dni i do lekarza ale zrobil kupke.

Lucalew mysle ze dobra decyzja. Nir wiem czy dolaczylas do tej gr? Tam sa mamy z dziecmi malo przybierajacymi.. i mm tez nic nie dawalo.. poprostu taj rosly.

Lucalew odlozylam delicol i biogaie jest taj jak bylo tylko ze ala wiecej kupek robi ;)

Bede pozniej.

Hej
Cina super że Hugo sam sobie poradził

Amor współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia

Lucynko fajnie że tak walczysz o kp
My też wczoraj chrzciliśmy Tymka i był niesamowicie grzeczniutki, drugą część mszy łącznie z polewaniem wodą święconą czuwał rozglądając się dookoła, na imprezie prawie nie spał i podziwiał otoczenie z wózka, a dzięki temu że nie wyciągałam go z wózka obeszło się bez noszenia i pchania łapek przez każdego po kolei. Po powrocie do domku też był grzeczny i po kąpieli poszedł spać na 6 godzin i to już czwarta noc z rzędu, w której przesypia 6-7 godzin bez przerwy :-) dostaliśmy też od chrzestnego zaproszenie na sesję fotograficzną więc czekamy aż trądzik zejdzie i wykorzystamy prezent.
Tymek też się przestawia z kupkami bo idzie co drugi dzień za to podwójna, robi jedną ok 4 i poprawia po godzinie drugą więc rano też prześcieradło do wymiany

reklama
Ja tak sie nie bawie...
Tu 6 tam 9 godzin snu. Wy to umiecie czlowieka na duchu podtrzymac;-) Zazdraszczam i marze o takich nocach

Amor zdrowka. A bierzesz cos w koncu?

Panikara wspolczuje ropnia.

Martuszka super ze Tymus sie spisal. Ale piekna pogode mieliscie. U nas za tydzien. Ciekawe jak bedzie. Juz przeraza mnie szykowanie tego na wielka brygade.

Cina a co tam u Mai po tym usg?

Blerka no to dawaj ta realcje! Dobrze ze bylo dobrze:-)

Do góry