reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucere,
My tez wracamy do Pl w przyszłym roku. Trochę sie boje jak to będzie, ale bardzo chce wrócić.

Wlasnie bujam mojego skarby który nie chce spac. Marze by sie przytulić do poduszki...

Antykoncepcji narazie nie stosuje. I nie potRzebuje Dzisiaj mnie lekarka pytała czy coś chce... Eh chciałabym implant, ale przy karmieniu piersią nie można.

reklama
Co do suwaczkow to trzeba usunac cala sygnature i pozniej zrobic pd nowa zgodnie ze zmianami czyli odpowiedni kod wybrac.

Co do antykoncepcji to u nas 100% metoda jak narazie czyli brak seksu. Ja jalos po pierwsze nie mam ochoty a po drugie sie boje bo mialam peknieta obustronnie szyjke:-(

Co do przygotowywania sloiczkow to ja sie nie znam bo my na kupnych lecielismy.

Co do tradziku to wymyslilam ze skoro te nasze mleko ma takie super wlasciwosci to moze i na to by podzialalo. Jak myslicie?

Ja niestety nie karmię już piersią;/ walczyłam o to bardzo, ale małą niesamowicie wiszczała. Teraz jest na sztucznym i złote dziecko w domu.
Czy wasze dzieciątka też w nocy mniej siusiają? Jak położę Lilianką spać 20-21 i obudzi sie do 2 w nocy to sucho. Dopiero nad ranem cos tam wyprodukuje.
Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś o 13! Mój M ma spotkanie ze swoją eks żoną i chyba odzyska dom! Ona chce żeby jej kupił mieszkanie a ona odda dom. Problem jest taki, że w miejscowości gdzie chce te mieszkanie nie ma zbyt dużego wyboru. Wczoraj oglądali jedno, dzisiaj ida oglądać kolejne. łDla nas łatwiej by było jakby wzieła pieniądze, ale uwaga cytuję " nie chce bo boi się ze je rozpie*****" Ale jestem dobrej myśli. Wtedy moglibyśmy wziąć się za wykańczanie, a roboty mnóstwo bo to stan surowy.

Amor - a kiedy konkretnie wracacie do pl? Czy jeszcze nie wiecie? Oj, ja też się boje, tym bardziej że mieszkanie mamy mniejsze w pl i będziemy chcieli coś budować i tyle bałaganu i problemów do ogarnięcia będzie..

Haha, u nas było to samo godzinę temu.. Typ nie odkladalny. Musiałam bujać a marzyłam żeby jeszcze choć pół godz się przespać z nim. Ale udało się w końcu położyć go obok i spaliśmy troszkę.

Borysiatko - u nas akurat młody sika na potęgę w nocy. Ale pamiętam że córka miała noce podobne do tych co opisujesz- prawie sucha pieluszka rano była czasem.
Kciuki! Oby poszło po waszej myśli :-)

Ja w nocy pieluchy nie zmieniam, wiec może faktycznie coś w tym jest ze mniej siusiaja w nocy bo w ciągu dnia już dawno by była przemoczona, a tak to wczoraj mu zmieniłam po 21 jakoś i jeszcze w niej jest, dopiero teraz się wybudza

tak jest teraz

Załączniki

• 1443683829732.jpg
    1443683829732.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Heh ja tez nie zmieniam. Ale jak jest kupa to juz przebieram. A moja co noc o 4 po karmieniu robi wiec siłą rzeczy musze przebrać

Współczuję trądziku ciekawe czy u nas tez się pojawi.
Co do szczepienia to my pierwsze mamy za sobą na szczęście bez skutków ubocznych. Następne dopiero trzeciego listopada. Tuż po chrzcinach

Do góry