reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2015

Lucere,
My tez wracamy do Pl w przyszłym roku. Trochę sie boje jak to będzie, ale bardzo chce wrócić.

Wlasnie bujam mojego skarby który nie chce spac. Marze by sie przytulić do poduszki...

Antykoncepcji narazie nie stosuje. I nie potRzebuje Dzisiaj mnie lekarka pytała czy coś chce... Eh chciałabym implant, ale przy karmieniu piersią nie można.

reklama
Co do suwaczkow to trzeba usunac cala sygnature i pozniej zrobic pd nowa zgodnie ze zmianami czyli odpowiedni kod wybrac.

Co do antykoncepcji to u nas 100% metoda jak narazie czyli brak seksu. Ja jalos po pierwsze nie mam ochoty a po drugie sie boje bo mialam peknieta obustronnie szyjke:-(

Co do przygotowywania sloiczkow to ja sie nie znam bo my na kupnych lecielismy.

Co do tradziku to wymyslilam ze skoro te nasze mleko ma takie super wlasciwosci to moze i na to by podzialalo. Jak myslicie?

Ja niestety nie karmię już piersią;/ walczyłam o to bardzo, ale małą niesamowicie wiszczała. Teraz jest na sztucznym i złote dziecko w domu.
Czy wasze dzieciątka też w nocy mniej siusiają? Jak położę Lilianką spać 20-21 i obudzi sie do 2 w nocy to sucho. Dopiero nad ranem cos tam wyprodukuje.
Dziewczyny trzymajcie kciuki dziś o 13! Mój M ma spotkanie ze swoją eks żoną i chyba odzyska dom! Ona chce żeby jej kupił mieszkanie a ona odda dom. Problem jest taki, że w miejscowości gdzie chce te mieszkanie nie ma zbyt dużego wyboru. Wczoraj oglądali jedno, dzisiaj ida oglądać kolejne. łDla nas łatwiej by było jakby wzieła pieniądze, ale uwaga cytuję " nie chce bo boi się ze je rozpie*****" Ale jestem dobrej myśli. Wtedy moglibyśmy wziąć się za wykańczanie, a roboty mnóstwo bo to stan surowy.

Amor - a kiedy konkretnie wracacie do pl? Czy jeszcze nie wiecie? Oj, ja też się boje, tym bardziej że mieszkanie mamy mniejsze w pl i będziemy chcieli coś budować i tyle bałaganu i problemów do ogarnięcia będzie..

Haha, u nas było to samo godzinę temu.. Typ nie odkladalny. Musiałam bujać a marzyłam żeby jeszcze choć pół godz się przespać z nim. Ale udało się w końcu położyć go obok i spaliśmy troszkę.

Borysiatko - u nas akurat młody sika na potęgę w nocy. Ale pamiętam że córka miała noce podobne do tych co opisujesz- prawie sucha pieluszka rano była czasem.
Kciuki! Oby poszło po waszej myśli :-)

Ja w nocy pieluchy nie zmieniam, wiec może faktycznie coś w tym jest ze mniej siusiaja w nocy bo w ciągu dnia już dawno by była przemoczona, a tak to wczoraj mu zmieniłam po 21 jakoś i jeszcze w niej jest, dopiero teraz się wybudza

tak jest teraz

Załączniki

• 1443683829732.jpg
    1443683829732.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Heh ja tez nie zmieniam. Ale jak jest kupa to juz przebieram. A moja co noc o 4 po karmieniu robi wiec siłą rzeczy musze przebrać

Współczuję trądziku ciekawe czy u nas tez się pojawi.
Co do szczepienia to my pierwsze mamy za sobą na szczęście bez skutków ubocznych. Następne dopiero trzeciego listopada. Tuż po chrzcinach

Do góry