beata88
Fanka BB :)
Jak czytam o waszych dzieciach to aż się dziwie ze moja tak duzo śpi. Ona w zasadzie więcej śpi niż czuwa..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kruszka jakbym czytała o sobie dziś było to samo u nas plus nocka słaba bo od 24 nie mógł spowrotem zasnąć i też ciągle cyca chcial
U nas w dzień to mało spania - 2 razy może na godzinę zasnęła, ale to i tak dobrze. Teraz zaraz idę na trening - mała już śpi.
My się nie zabezpieczamy. Liczę trochę, że będzie jak u mojej siostry, tzn. 9-10 miesięcy mi cykl nie wróci, ale jakby co, to w sumie nic się nie stanie, bo dobrze by było mieć rodzeństwo w podobnym wieku. Trochę się boję o moją pracę, ale W właśnie od jutra zmienia pracę na lepszą i mam nadzieję, że w razie czego damy radę, a ja i tak wtedy miałabym przedłużoną umowę do końca kolejnej ciąży.
Jak czytam o waszych dzieciach to aż się dziwie ze moja tak duzo śpi. Ona w zasadzie więcej śpi niż czuwa..
Dziewczyny jak się zabezpieczacie teraz przed ciąża?
suwaczek zmieniłam ale się nie zaktualizowal.
poddaje się ;/ mimo ze wklejam dobry link bez url//pokazuje ze jest zly