reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Dziewczyny w zaleznosci liedy chcecie odstawic od piersi. Ja ok. Roku odatawialam emilka i podalam kozie mleko.. mm maja duzo cukru. Dziecko ok roku juz go nie potrzebuje ;)

Tak samo kaszek na mm robic nir bede tylko bede te zdrowsze kaszki kupowac lub robic sama owsianke jaglanke itd. Poczytajcie sklady ;)

reklama
U nas chyna jakis skok no dwie noce z rzedu beznadziejne. Dzis to juz w ogole masakra. Jak zasnal o 23 tak co 1-1,5 cyca i od 5 mie spimy. Wczoraj marudny caly dzien i pospal tylko w chuscie jak po starszaka do przedszkola szlam. Dzis tez sie ciezki dzien zapowiada. Do tego moj maly znow nie toleruje smoczka i przez to jest jeszcze gorzej. Wiecej na cycku wisi pomimo ze chyba nie jest glodny i wiecej ulewa i bardziej sie prezy a im bardziej sie prezy tym wiecej ulewa. Takie zamkniete kolo sie robi. Nie wiem juc co zrobic zeby polubil smoka. Jeszcze w niedziele w miare ssal a od poniedzialku kazda proba podania smoka konczy sie histeria

Co do zdrobnien to ja najczescirj mowie Radus lub Radzik. No i jeszcze babelku serduszko synus itp

Lilija ja nie wiem czy powinno sie mieszac czy nie. Przy starszaku jak odsawislam od piersi to poprostu dostal z dnia na dzien mm. Jechalam na szkolenie 3 dniowe wtedy i nie mial wyjscia. Teraz nie dokarmiam bo narazie nie mam potrzeby poza tym Radek nie toleruje butli

Nie miałam weny żeby pisać :D chyba potrzebowałam odpocząć od tych wszystkich dzidziusiowych tematów :D

My na Michasia mówimy Majki i majkoluda od marudy hihi

Musiałam przełożyć szczepienie bo ma już od ponad tygodnia katarek..

Pierwsza część nocy śpi nawet 6 godzin w drugiej już trochę gorzej bo 3.. A im bliżej rana tym częściej się budzi.

W ciągu dnia bardzo różnie sypia, nawet nie zwracam uwagi jak często i jak długo śpi

Pozdrowienia dziewczyny!!

U nas od 5 cyc co godzinę... Jak to jest z tym skokiem u nas jak Lena urodziła się w 34 tc?

Ja póki co walczę i wzbraniam się od mm i narazie dajemy radę :-)

Za tydzień idziemy powtórzyć morfologie oby było dobrze

Cinamona byla jakas afera z kaszkami holle i podobno wycofali je w pl.
Ove witaj ;) milo Cie czyatc spowrotem. Oby katarek u Malego szybko minal..

Pisalam do Anney... jest w szpitalu z mala bo anney szla z mala na rekah i krzywy chodnik byl i sie przewrocily.. obie uderzyly glowa o beton choc Anney mowi ze starala sie zamortyzowac mala.. jednak mala zwymiotowala i zasnela. Badaja ja. Nie wiem czy Ani tez glowe beda badac. Trzymajmy za nie kciuki. Na szczescie takie dzieciacxki przewaznie wychodza bez szmeru.

reklama
Do góry