kopfer
Fanka BB :)
Lucalew u nas tez z bioderkami nie jest ok. Niby dysplazja fizjologiczna i lekarz kazał wkladac dwie pieluchy ale ani razu tego nie zrobiłam. Nawet nie pokazał jak dokladnie i sie boje ze cos zepsuje. Ja pozatym pamiętam ze rehabilitantka do której chodziłam z Igim jak miał wzmożone napięcie mowila ze juz się odchodzi od pieluchowania. Moja pediatra tez uważa ze nie trzeba. Ja narazie nie klade malej na lewym boku bo ma właśnie lewe biodro gorsze no a pozatym moja Lidka nie ma nóżek wyprostowanych tylko ciągle ma je szeroko na żabkę i tak tez spi. Ja chce te bioderko jeszcze skonsultować bo we Wrzeszczu jest ortopeda specjalista od bioderek. Niby prywatnie a tak oblegany ze miesiac na wizytę czekam :/
Blerka ja tez mam z Fisher price lezaczek-bujaczek z wibracjami. Przy Igim byl to hicior i Lidka tez w nim spedza dzień bo prób odlozenia do łóżeczka konczy się fochami bo tam nudno.
Lidka właśnie spi mi na brzuchu. Pierwszy raz bo zawsze sie strasznie wiercila. A mi tak z tym dobrze ze bym sie w ogóle nie ruszała a tu po brata do przedszkola trzeba zaraz iść
Blerka ja tez mam z Fisher price lezaczek-bujaczek z wibracjami. Przy Igim byl to hicior i Lidka tez w nim spedza dzień bo prób odlozenia do łóżeczka konczy się fochami bo tam nudno.
Lidka właśnie spi mi na brzuchu. Pierwszy raz bo zawsze sie strasznie wiercila. A mi tak z tym dobrze ze bym sie w ogóle nie ruszała a tu po brata do przedszkola trzeba zaraz iść
Ostatnia edycja: