reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Zuzagk ale raz je po pol godzine a raz przespi 3 .. ale to tez od kilku dni dopiero tak to nawet w nocy max poltprej godziny wytrzymywala.

reklama
Zuzagk jezeli masz wystarczajaco swojego mleka to nie mieszaj. Mieszanie nie jest dobre dla zoladka. Twoje mleko sie dostosuje do trybu nocnego zmieniajac sklad. Bedzie bardziej syte na noc.. ale jak dajesz mm ktore nie zmkenia skladu w zaleznosci od pory dnia to nic nie zmienisz. Zaufaj malrmu i naturze. Ja tak eksperymentowalam przy Alexie i Vikim i nic nie zmienialo to w godz snu..

mam wystarczajaco, tylko, ze czasami nie jestem w stanie go nakarmic bo sie denerwuje, ze musi sie nameczyc zeby ciagnac cyca. tyle ile moge tyle.karmie, a ze to zarlok i muso miec na juz to zazwyczaj ciagnac nie chce.

Zuzagk mialam ten sam problem za kazdym razem jak podalam butle.. po czym ostawialam calkowicie butle i ze 3 dni zajelo by ssali bez zlosci. Tylki nie wiem czy chcesz sie tego podjac. O tyle masz latwiej ze to pieewsze dziecko.

mysle, ze warto sprobowac, dzieki :)
a jeszcze nie wiem co die stalo ale mialam strasznie suche brodawki i normalnie platami ni skora schodzila

Swedzialy sutki ? Czy nadal schodzi skora ? Ja bym poszla do lelarza sprawdzic bo moze to byc grzybica.
Ps. Dziecko nadal moze jesc z piersi.

reklama
Do góry