reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku, haha, a ja wlasnie watek wozkwo opryzrzadzeniowy zalozylam.

ja mialam do phil and ted oryginalny spiworek, ale nei pryzdal mi sie nic a ic.

reklama
Anney to zmienia postac rzeczy jak masz zylaki, współczuje Ci bardzo. Moja babcia całe życie miała i niestety kiedys mieli gdzies osoby starsze. Dla lekarzy ktos kto ma juz 40 lat to juz stary jest :-(

Akuku no wiem ze moze Ci sie nie chciec bo kiedys tez niewyobrazalam sobie jak mozna pic sama wode a teraz praktycznie tylko wode pije niegazowana albo herbaty owocowe. Nie wiem co Ci doradzic moze sprobowac pic malymi lyczkami.

anney wlasnie pacze i widze :D hehe :D

mi się przyda śpiworek , bo teraz tez Emilek używa jak na spacer chodzimy :D
No i nie wiem jaki kupic :( eh

Lucalew rano pije inke bo staram się pic przed jedzeniem..takie skrzywienie bo nie powinno się popijać jedzenia:), popijam itaminy...czasem szklanke wody gazowanej... nie wiem chyba będę sobie więcej zup robic.

to już po 23 a ja się czuje jakby 19 była... ide spac bo jutro mnie czeka kończenie tortu..

Anney to zmienia postac rzeczy jak masz zylaki, współczuje Ci bardzo. Moja babcia całe życie miała i niestety kiedys mieli gdzies osoby starsze. Dla lekarzy ktos kto ma juz 40 lat to juz stary jest :-(

Akuku no wiem ze moze Ci sie nie chciec bo kiedys tez niewyobrazalam sobie jak mozna pic sama wode a teraz praktycznie tylko wode pije niegazowana albo herbaty owocowe. Nie wiem co Ci doradzic moze sprobowac pic malymi lyczkami.
to prawda.

co do picia, akuku mozes odrobine limonki wcisnac i woda jets pysna ;)

Akuku dobry pomysl z tymi zupami i apetyt mi zrobilas ta pieczarkowa.

Ja dzis caly dzien cierpie okrutnie na bol glowy az nie wytrzymalam i wlasnie wzielam paracetamol :-(

Dobrej nocy zycze, ja pewno szybko nie zasne

mi tez. i chyba jutro bedzie pieczarkowa :D

ja dzis mialam okropna ochote na krem ze siwezych pomidorow z bazylia i grzznakami. pycha!

kurde bo zaraz po pieczarki pojade i zrobie znowu ! taka dobra :D

A robiłam bez mieska dzisiaj tylko z masełkiem :) Oj mniam :) chyba jutro ogorkowa zrobie :D
O dzizas..tu mdlosci a tu zachcianki..jak zyc ja się pytam ? jak ?

ide cos wszamac jeszcze bo nie zasne ...

reklama
Anney platki (ktore kupilam sunowi ) z mlekiem tez dobre :) ymmmmmm
Mi teraz korytko postawic z przegrodkami..slone slodkim zagryzac moge haha

Do góry