reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Hej dziewczyny :-) Pol dnia dzis spalam to chyba ta pogoda :-(

Maartuszkaa trzymam kciuki za wizyte. To stres wiem bo sama to przezywam za kazdym razem przed wizyta.

Beata o tak najwazniejsze ze bedziemy szczęśliwe a reszta to już moze sama przyjdzie :-) Zdrowka dla córeczki.

Jogobelka zdrówka życzę. Jesli chodzi o badania to masz jeszcze troche czasu do wizyty wiec mozesz smialo zrobic za tydzien chyba ze dlugo musisz czekac na wyniki. Ja wyniki mam zawsze tego samego dnia. Jedynie na grupe krwi i niektore badania sie czeka dluzej ale toxo czy cytomegalie to tego samego dnia mialam wynik. Jesli chodzi o hiv to ja robilam w lipcu i lekarz narazie mi nie kazal robic wiec nie robie mimo ze mialam zabieg lyzeczkowania i tez mogloby sie cos wydarzyc. Nie doradze specjalnie bo jak mi lekarz nie bedzie kazal powtarzac to nie bede robic.

Cinamona jak infekcja lepiej cos? Paznokcie mhm kusisz. Ja mam w sumie zadbane, nie maluje bo duzo w wodzie robie czy to zmywam czy inne rzeczy wiec musialabym malowac co drugi dzien ale french mhm :-) moze sie skusze

Akuku bedzie dobrze, nam tez sie zdarza czasem pogniewac na siebie ale 5 minut pozniej juz jest wszystko ok. Trzymam kciuki w kazdym badz razie zeby bylo u Was spokojniej :-)

Aaga nie martw sie ja tez mam raz caly dzien mdlosci potem nastepnego dnia prawie nic a nastepnego dnia zow cos.

Hejka. Mnie dzisiaj rano tak cycuchy bolały, myślałam że oszaleje :) Nad kupnem nowego stanika też myślę tylko jak zwykle szkoda mi kasy na te namioty ; P

Anney pochwal się zakupem!

Fiołeczka ja jak karmiłam miałam rozm J o_O ale jest taka firma alles mają bieliznę dla mam i powiem Ci że naprawdę ładną i wygodną!
A w stanik warto zainwestować!

Ja jutro jade dokupic tez biustonosze ale sportowe bawelniane. Moze nie sa sexi ale sa mega wygodne i nie draznia a po ciazy jak znalazl na rower czy inny sport :-)

reklama
Ja mam miseczke A ewentualnie male B, i w pierwszej ciazy nic nie urosly,teraz tez na to sie nie zapowiada.. ale bynajmniej nie obwisna mi hehe

Do góry