reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

akuku, zawsze mozzeszz nasciemniac,ze boli cie mocno i wtedy najprawdopodobniej sprawdzza.

dzien dobry paniom :-)

ja dzis odbebnilam wizyzte u gp i o dziwo lekarka po wypisaniu historii rodziny i tego,ze mam nowotworowe komorki na szyzjce stwierdila,ze juzz czas wyslac mnei na badania genetyczne (po 10 atach w uk) no czas najwyzszy :-D
polozna za tydzien, papierki wypelnione i swiadectwo juz mam, w poneidizalek podada mi date usg w szpitalu, badanie krwi w piatek za tydzzien (juz nie beda robic toxo, ani cytomegalii, royckzi, bo to maialm robione i wyslo ze przeszlam, wiec tylko weneryczne (tez mam wyniki sprzed 5miesiecy) i krew podstawowa)
takze formalnosci odhaczone.

no i poszlam po stanik dzis nowy, bo juz mi cycochy wylewaja sie i brafitterki o 2 rozmiry miseczki w gore daly stanik.... krowa mleczna jak boga kocham.:szok:

reklama
Akuku - ja zawsze marzyłam o kaloryferze na brzuchu i sobie go w tym roku wytrenowałam.. i tak się wkręciłam też przy okazji w bieganie ( zawsze uważałam, ze to nie dla mnie). W sierpniu ważyłam jakoś 49 kilo.... i czułam się fenomenalnie! Później trochę odpuściłam. W listopadzie 52-53 :p ( "trochę" odpuściłam ;)

apropopo bliźniaków to moja Gin wczoraj tak patrzy na monitor patrzy i nagle tak sobie pod nosem "o kuźwa. dwa? a nieee.... wydawało mi się " :p

Kasietta ubytek po 6ciu latach i akurat teraz! To sobie termin wybrał. Mam nadzieję że ósemka odpuści.

Akuku może warto jechać i naściemniać, że brzuch boli itd i może zrobią.

Anney a co! Cycuchy przestawiają się na nową funkcję!

A ja dziś ponad pół dnia nad kibelkiem spędziłam :( co chwilę rzyganko.... byle do 13tc!

Czy jak korzystacie z aplikacji też nie widzicie suwaczków?! Strasznie mnie to irytuje, nie mam siły odpalać lapka i nie widzę na jakim etapie ciąży jesteście. ....

Loveboiled hmm to chyba lepiej zrobic w pozniejszy etapie za 100 ;)

A teraz by pojechac i nasciemniac ale ja tak nie potrafię wiec pewnie bede czekac do scana w 12 tc ;/

reklama
Loveboiled hmm to chyba lepiej zrobic w pozniejszy etapie za 100 ;)

A teraz by pojechac i nasciemniac ale ja tak nie potrafię wiec pewnie bede czekac do scana w 12 tc ;/

Do 12 tygodnia bez scanu ? Ojejku masz cierpliwość :) ja jutro zaczynam 8 tydzień i już podejrzalam fasolke 2 razy. Ale ja raz poronilam i tylko podgladniecie daje mi spokój ducha. A spokój ducha jest bezcenny, tanio nie jest niestety.

Do góry