reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

Ja zawsze kupowałam staniki w triumphie bo w innych sklepach nie było szans żebym dostała coś w swoim rozmiarze, niby warto zainwestować w dobry stanik ale zawsze szkoda mi tych minimum 150zl...

reklama
bardzo duzze to jakie fioleczzko?

kupilam ten:
r704007-p719998-front.jpg

Załączniki

• r704007-p719998-front.jpg
    r704007-p719998-front.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Anney pochwal się zakupem!

Fiołeczka ja jak karmiłam miałam rozm J o_O ale jest taka firma alles mają bieliznę dla mam i powiem Ci że naprawdę ładną i wygodną!
A w stanik warto zainwestować!

zdecydowanie warto.
ja w poprzednich ciazach chodzilam regularnie do bra fitterek i zmienialam staniki na dosc ciasne pod biustem ale wiesza miseczka i dzieki temu mam calkiem niezly biust, mimo iz nie jest mikro.

warto warto i warto.
zawsze moge ktorejs z was na ebayu w uk kupic i przeslac, to nie problem.

Fiołeczka oj wiem co to znaczy- ja jestem raczej szczupła a miseczkę mam D/E (przy obwodzie 75) więc też 'inwesuje' w bieliznę. No cóż inaczej się nie da.

Ja zawsze kupowałam staniki w triumphie bo w innych sklepach nie było szans żebym dostała coś w swoim rozmiarze, niby warto zainwestować w dobry stanik ale zawsze szkoda mi tych minimum 150zl...

fiolka, moge ci kupic w uk chttp://images.figleaves.com/product/870x1113/r704007-p719998-front.jpgesto naprade sa dobre oferty, nieraz na ebayu po 6funtow nowe kupuje, a sama mam rozzmiar przed ciaza 65gg/70g a teraz 70h. naprawde sluze pomoca, wiem jak cieko jest.

No ja tez do tej pory u brafiterki kupowalam i to tez nie maly mam biust bo nosze 80/85 H ale teraz nosze te sportowe bo mi wygodnie :-)
Anney dzieki wielkie chetnie bym cos zamowila na ebayu bo w pl i z rozmiarami czasem ciezko i cenowo w uk jest czasem duzo taniej :-)

reklama
beata88 - ja dosłownie tydzień poćwiczyłam bo zaczęłam podejrzewać ciąże i stwierdziłam, że się nie będę aż tak forsować :p także niestety o efektach się nie wypowiem za bardzo :(

muszę zerknąć na tą firmę ze stanikami o której mówicie bo mam duży biust bardzo (rozmiar E)

ogólnie to jestem trochę zdołowana bo mnie lekarka wyrolowała... poszłam w 5 tyg i 9 tyg do ginekologa prywatnie bo już nigdzie na NFZ nie było zapisów w grudniu ;/ i dopiero na 14 stycznia jak się na początku grudnia zapisałam idę do babki u której chce prowadzić ciążę

wyobraźcie sobie, że ta u której byłam prywatnie nie chce mi wydać karty ciąży! stwierdziła, że mi około 6 miesiąca wypisze wstecznie i nie będę stratna !!! i teraz nie mam żadnego dowodu oprócz usg że byłam no ale ono nie jest podpisane imieniem i nazwiskiem...

idę więc w 11 tyg za tydzień do lekarki i nie mam karty ciąży - będę z nią gadać i opowiem jej co tamta narobiła.. może ona mi wypiszę kartę ciąży na podstawie USG.

Macie jakiś pomysł co zrobić? :no:

Do góry