reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2015

reklama
Cześć Bączki!

ja dziś o 20.20 mam wizytę! jeszcze tyyyyle czasu...chyba wcześniej pojadę na zakupy żeby się odstresować :p

Ja jestem po prawie.

Witam nową Mamusię!
Dziewczynki gratuluję wizyt i pięknych brzucholi!

Werci - i jak ten wózek? polecasz? mam okazję nabyć używany 3w1 za 500zł... czytałam tak rózne opinie, że się zastanawiam czy jest sens...

Fiołeczka gratuluję wizyty, a w którym Ty jesteś tygodniu?

Nutria pytała o katar - mnie pomogła tzw. parówka z rumianku, tzn. w dużym garnku zagotować wodę dać kilka torebek rumianku,schować się pod ręcznikiem i to wdychać, katar przeszedł dosłownie w ciągu 2 dni, ale te parówki robiłam kilka razy dziennie a potem mocno "smyrałam":p

Dziewczyny czy też tak macie, że rano brzuchy płaskie a wieczorem jak balon? przed ciążą tak nie miałam więc wieczorem wyglądam już jak mocno zaciążona;-) ale rano budzę się i brzucha nie ma, więc pewnie ten mój brzuch to obżarstwo........:-)

reklama
Ja również jestem już po wizycie:)
Choć poszłam do lekarza do którego chodziłam 2 lata, dziś mnie jakoś rozczarował ogólną postawą, ale na szczęście była to ostatnia wizyta i na dobre zmieniam lekarza:)
A moje Maleństwo rośnie prawidłowo:))) Co prawda dziś serduszka nie słyszałam, ale widziałam:)
Wyniki wszystkie ok, więc ulga duża:)))
Lekarz mi powiedział, że ciąża spora jak na ten tydzień i że często się tak zdarza jak rodzice wysocy a ja ze swoim 163cm do najwyższych nie należę, na co ja mówię, że tatuś postawny i wysoki, więc i płód duży:)
A i o dziwo w ogóle mi się waga nie zmieniła od 2msc:)

A dziś mam przełom, energia mnie opuściła, boli mnie głowa i nic tylko spać...

Do góry