reklama
lucalew
Fanka BB :)
Sann mysle ze zmiescisz sie w 150 pl za swoje badania. Ja bym zrobila oprocz tsh jeszcze ft4 jesli milas wczesniej problemy z tarczyca bo ft4 jest wazniejsze niz tsh ktore sie potrafi zmienic z dnia na dzien. Tak moj lekarz ginekolog-endokrynolog powiedzial mi ze wazniejsze dla niego i dla rozwoju dziecka jest nasz poziom ft4. Ja za to badanie zaplacilam ok 25 pln.
Blerka trzymam kciuki za wizyte i czekamy na wiesci.
Aga usmialam sie z tym brzuchem z obzarstwa hehehe Ja jak leze to plaski a jak wstane czy siedze to wystaje ale ja to mam dodatkowo swoj wlasny brzuszek chociaz takiego nie milam jeszcze przed ciaza jak teraz hahha
Blerka trzymam kciuki za wizyte i czekamy na wiesci.
Aga usmialam sie z tym brzuchem z obzarstwa hehehe Ja jak leze to plaski a jak wstane czy siedze to wystaje ale ja to mam dodatkowo swoj wlasny brzuszek chociaz takiego nie milam jeszcze przed ciaza jak teraz hahha
lucalew
Anma gratuluje, najwazniejsze ze malenstwo zdrowo rosnie. Masz juz na oku innego lekarza?
sann91
Lucalew dziękuję za odpowiedź wezmę to pod uwagę
Witam nowe mamusie i gratuluje udanych wizyt :-)
Piekne macie brzusie :-) Pozazdroscic :-)
Lucynko, ja tez swoj mam, tzn odchudzalam sie przed ciaza i juz mialam fajny brzunio, a tu teraz mnie tak wywalilo, ze nawet sie nie chwale bo wygladam na 4 miesiac :-)
Nie mam weny, wysprzatalam mieszkanko i padlam :-) Niedawno wstalam :-) I polecam na zaparcia kapusniak, tak mnie dzis przeczyscilo
Piekne macie brzusie :-) Pozazdroscic :-)
Lucynko, ja tez swoj mam, tzn odchudzalam sie przed ciaza i juz mialam fajny brzunio, a tu teraz mnie tak wywalilo, ze nawet sie nie chwale bo wygladam na 4 miesiac :-)
Nie mam weny, wysprzatalam mieszkanko i padlam :-) Niedawno wstalam :-) I polecam na zaparcia kapusniak, tak mnie dzis przeczyscilo
Olka87
Witajcie. Ja też już po wizycie. Małe mają po 32m więc idą łeb w łeb. Fajnie się ruszają, pływają sobie więc wszystko jest ok. Następne usg za dwa tygodnie i znowu badania:-)
loveboiled
Olka87 to świetnie oby tak dalej
loveboiled
Olka87 a wstawilabys jakieś zdjęcie z usg chętnie bym zobaczyła
reklama
lucalew
Olka super wiesci, gratuluje :-) Ja tez chetnie zobacze zdjatka Waszych maluchow :-)
Magnus hehehe u mnie tez jakbym byla co najmniej w 4 miesiacu ciazy :-)
Magnus hehehe u mnie tez jakbym byla co najmniej w 4 miesiacu ciazy :-)