reklama
lucalew
Fanka BB :)
Nat 22 sierpnia mamy urodziny ale moze i termin porodu tez sie zmieni na 22 :-):-):-)
Nat nie przejmuj sie, wszystkie to przerabiamy ja wczoraj 3 razy szlam do kuchni po talerzyk i wracalam z pustymi rekami doczytalam ze jesli nic sie nie zmieni tzn jesli sie nie przeniesie ta kosmowka trofoblast i co tam jeszcze to czeka nas lozysko przodujace i cesarka wiec moze sie szybciej uwine z maluchem :-) ale najwazniejsze zeby dotrwac przynajmniej do lipca i zeby zdrowe bylo ;-)
lucalew
Magdus masz racje chyba wszystkie jestesmy zakręcone, ja to jeszcze mam tak czasem że nie moge przypomniec, wymówić czy nazwać jakąś rzecz, czynnosc a moj m sie stara domyslac o co mi chodzi hahaha :-):-):-)
Dokladnie zebysmy dotrwaly jak najdłużej i zdby dzieciaczki byly zdrowe :-)
Dokladnie zebysmy dotrwaly jak najdłużej i zdby dzieciaczki byly zdrowe :-)
Akuku
Ide sie przespac z Emilkiem bi padam na twarz...
Daria ??
Ja dzis na obiad mialam nalesniki ..wszysxy na slodko a ja do ciasta nalesnikowgo wsadzilam ugotowabe brokuly starkowany ser zolty i pokeojona wedlina (kolezanka polecala ostatnio) mniam pycha
Dobra zmykam
Daria ??
Ja dzis na obiad mialam nalesniki ..wszysxy na slodko a ja do ciasta nalesnikowgo wsadzilam ugotowabe brokuly starkowany ser zolty i pokeojona wedlina (kolezanka polecala ostatnio) mniam pycha
Dobra zmykam
sann91
Hej jestem tu nowa
Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczynki juz z UK. U mnie dolegliwości tez dużo mniejsze. Jedynie meczy mnie czesty ból głowy i senność. No I ten brak koncentracji. Wyczytalam ze juz za 7 miesiecy minie. Moj slubny sie podlamal U mnie wlasnie zaczal się 10 tydzień